Αμφίβολος για την Τούμπα ο Σισέ

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ τραυματίστηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι αμφίβολη.Ο Γάλλος αποχώρησε από το γήπεδο με σφίξιμο στο δικέφαλο και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί την Πέμπτη. Αν δεν είναι 100% έτοιμος, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δύσκολα θα τον ρίξει στη «μάχη, γιατί ελοχεύει ο κίνδυνος να τον χάσει για πολύ καιρό.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη, αφού ο Έλληνας μέσος αποχώρησε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, ύστερα από μια κλοτσιά που δέχτηκε στο γόνατο. Σε σχέση βέβαια με τον Σισέ, η κατάστασή του δεν εμπνέει τόσο μεγάλη ανησυχία και αν οι εξετάσεις που θα του υποβληθεί δεν δείξουν κάτι, θα δώσει κανονικά το «παρών» στην Τούμπα.

Ο Ορέστης Καρνέζης δεν μπορούσε να συνέρθει από το σοκ. Μέτά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ έπεσε στο έδαφο και ξέσπασε σε λυγμούς. Βλέποντάς τον σε αυτή την κατάσταση ο Σαριέγκι τον πήρε αγκαλιά και τον συνόδευσε μέχρι τα αποδυτήρια, όπου πάλι δεν σταμάτησε να κλαίει, αφού δεν μπορούσε  να πιστέψει πως «κρέμασε» την ομάδα του. Οι συμπαίκτες του προσπάθησαν να τον παρηγορήσουν στα αποδυτήρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης