Χάβος: “ΠΑΟΚ για μεγάλα ματς”

Ο Μάκης Χάβος φυσικά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση.

Ο Μάκης Χάβος φυσικά και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στην ημιτελική φάση. Ο τεχνικός του δικεφάλου, αρχικά μίλησε για τον αγώνα και το αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του ένα βήμα πριν από τον τελικό.

«Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική. Το κύπελλο είναι στόχος μας και είναι πολύ θετικό ότι συνεχίζουμε και στους τρεις στόχους μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τη νίκη αυτή τη χρωστούσαμε στον κόσμο μας, που δεν μας άφησαν να τον έχουμε κοντά μας, όσο και στον Πάμπλο Κοντρέρας, που λόγω ενός σοβαρού προβλήματος δεν ήταν μαζί μας. Του την αφιερώνουμε. Όλα τα παιδιά ήθελαν να αφιερώσουν τη νίκη στον συμπαίκτη τους. Ήταν πολύ σημαντικό για μας», είπε αρχικά.

Ο Μάκης Χάβος σχολίασε και τις άδειες εξέδρες: «Είναι πολύ άσχημο να παίζεις χωρίς κόσμο, ειδικά για μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ. Αυτό το θέαμα δεν είναι όμορφο για κανέναν».

Για την συνέχεια του ΠΑΟΚ στο θεσμό, είπε: «Είχα πει πριν τις γιορτές ότι η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη στη λειτουργία της στη συνέχεια μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε. Δουλεύουμε σωστά, υπάρχει ανταπόκριση από τους παίκτες και ποιότητα. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Θα πάνε όλα καλά. Είμαι σίγουρος. Ο ΠΑΟΚ είναι γεννημένος για μεγάλα παιχνίδια. Θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Τέλος, δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την Τούμπα και απλά τόνισε: «Ο κύριος Βαλβέρδε είναι μεγάλος προπονητής και τον σέβομαι απόλυτα. Δεν θέλω να σχολιάσω τα λεγόμενά του».

* Ευχάριστα νέα και από την πλευρά του Αρίας για τον ΠΑΟΚ, του οποίο τα χαρτιά έφτασαν την Τετάρτη στην ΠΑΕ και έτσι ο ποδοσφαιριστής υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.