Ενταση στην Τούμπα

Ενταση επικράτησε στην Τούμπα, κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού. Τηλεφώνημα για βόμβα! Φωτορεπορτάζ.

Το ντέρμπι της Τούμπας ξεκίνησε από νωρίς. Περίπου στις 4:45 μ.μ. στην Τούμπα έφτασε φορτηγάκι ιδιωτικής εταιρείας που μετέφερε τα πράγματα του Ολυμπιακού. Φυσικά συνοδεία αστυνομικής δύναμης, ενώ επέβαιναν σε αυτό οι φροντιστές της ομάδας του Πειραιά, ενώ στην καρότσα του ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας των «ερυθρολεύκων» κ. Τσιρώνης.

Στις 4:22 μ.μ. στην Τούμπα έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού. Τα δύο πούλμαν, το ένα με τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και το δεύτερο με τους παράγοντες της ομάδας, συνόδευαν εκτός των περιπολικών και περίπου 60 μηχανάκια της ομάδας Δίας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης επέβαινε σε αυτό με τους παίκτες. Η αποστολή μετακινήθηκε από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και μέσω της Πυλαίας και της περιοχής Χαριλάου, έφτασε στο γήπεδο.

Εκεί οι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρίσκονταν στις σουίτες, αλλά και όσοι είχαν δικαίωμα να βρίσκονται εντός των κερκίδων, υποδέχτηκαν την αποστολή με αποδοκιμασίες. Κατά την είσοδο των Πειραιωτών στον χώρο των αποδυτηρίων προκλήθηκε αναστάτωση, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας φωτορεπόρτερ. Τελικά τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών, βγήκαν και στον αγωνιστικό χώρο για να τον επιθεωρήσουν και μαζί τους ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης,

Περίπου 6 με 7 λεπτά αργότερα από την αποστολή του Ολυμπιακού, έφτασε στην Τούμπα και η αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. Το παράδοξο είναι πως είχε αποχωρήσει η αστυνομική δύναμη από τον χώρο.

Πάντως ενώ η αστυνομία είχε αποκλείσει τους χώρους γύρω από την Τούμπα σε ακτίνα περίπου 250 μέτρων, σημειώθηκε ένταση στην οδό Κλεάνθους και έγινε και ρήψη χημικών από την αστυνομία, χωρίς ωστόσο να πάρουν τα πράγματα μεγαλύτερη έκταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.