Δρακόντεια μέτρα στη Θεσσαλονίκη

Σε εφαρμογή τέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού.

Σε εφαρμογή τέθηκε λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ, με τη συμμετοχή περίπου δύο χιλιάδων αστυνομικών, στο πλαίσιο της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού, που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, κεκλεισμένων των θυρών.

Στην επιχείρηση συμμετέχει ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Θεσσαλονίκης, ενώ μεταφέρθηκαν ενισχύσεις αστυνομικών και διμοιριών των ειδικών δυνάμεων καταστολής από την Αθήνα, τη Δράμα, αλλά και άλλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας.

Την επιχείρηση, που θυμίζει αστυνομική κινητοποίηση ανάλογη με αυτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης, συντονίζει προσωπικά ο υπαρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Ιωάννης Ραχωβίτσας, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στο αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες δύο ημέρες.

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι αστυνομικοί άρχισαν να απομακρύνουν με γερανούς σταθμευμένα οχήματα, από τη λεγόμενη «κόκκινη» ζώνη, η οποία θα σχηματιστεί σε ακτίνα περίπου 200 μέτρων από το γήπεδο της Τούμπας και να τοποθετούν τις ειδικές κορδέλες, ενώ δικυκλιστές πραγματοποιούν συνεχείς περιπολίες.

Στην επιχείρηση συμμετέχει και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ, που πραγματοποίησε την Τρίτη το απόγευμα την πρώτη αναγνωριστική πτήση πάνω από την περιοχή της Τούμπας, όπου, σύμφωνα με το σχέδιο της αστυνομίας μετά τις 4 το απόγευμα θα αρχίσουν να κλείνουν κεντρικοί δρόμοι και να σχηματίζονται φραγμοί από λεωφορεία της αστυνομίας. Μέχρι να αποχωρήσουν οι αποστολές θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στους κεντρικούς δρόμους γύρω από το γήπεδο, θα γίνουν αλλαγές και στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων, ενώ η είσοδος στο γήπεδο για όσους έχουν διαπιστευθεί, θα γίνεται με λίστα.

Στο μεταξύ, δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί και στην ευρύτερη περιοχή, γύρω από το ξενοδοχείο Hyatt, στο οποίο κατέλυσε από το βράδυ της Τρίτης η αποστολή του Ολυμπιακού, ενώ στη διάρκεια της μετακίνησης, προς και από το γήπεδο, θα συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί και διμοιρίες των ειδικών δυνάμεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.