Βαλβέρδε: “Ηταν δύσκολο να παιχτεί παιχνίδι”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις πολλές διακοπές του παιχνιδιού.

Η μπάλα δεν ήθελε τον Ολυμπιακό, καθώς τέσσερις φορές χτύπησε στο δοκάρι της εστίας του Χαλκιά, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στις πολλές διακοπές του παιχνιδιού, κάτι που εμπόδισε τους “ερυθρόλευκους” να επιβάλλουν το ρυθμό τους.

“Η αλήθεια είναι ότι έμεινα με την αίσθηση ότι δεν μας ήθελε η μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό που έγινε σήμερα μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, αλλά εσύ πρέπει να δημιουργείς τις ευκαιρίες. Σε μία απροσεξία δική μας, μας ισοφάρισαν. Το πρόβλημα εμείς το είχαμε στο πρώτο ημίχρονο. Σήμερα ήταν πολύ δύσκολο να παιχτεί παιχνίδι, γιατί κάθε δύο λεπτά ο αγώνας διακοπτόταν και αυτό αποτέλεσε εμπόδιο για εμάς. 

Μας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια που παίζεται μπάλα, αλλά σήμερα κάθε δύο λεπτά σταματούσε ο χρόνος, είτε για διαμαρτυρίες, είτε για τα βεγγαλικά, είτε για τραυματισμό. Δεν μπορέσαμε να αυτό που μπορούσαμε.

Από εκεί και πέρα η πρόκριση είναι ανοικτή, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα γιατί έχει πετύχει το γκολ στην έδρα μας”.

Για την αλλαγή του Ριέρα ο Βαλβέρδε τόνισε, “Ο Χολέμπας είναι παίκτης γρήγορος που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα και είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει στη στρατηγική μας. στρατηγικής. Επειδή θα χρησιμοποιούσα τον Φετφατζίδη δεν ήθελα να χαλάσω την ισορροπία”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης