Το Κύπελλο, ο Τζιμπούρ και ο Αρίας

Με 19 παίκτες έφτασε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με 19 παίκτες έφτασε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο “δικέφαλος” θέλει να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, έτσι ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ελ Ζαρ, Μπουσαϊντί και Βιτόλο, ενώ στη Θεσσαλονίκη έμειναν και οι Κριστιάνο, Φιλομένο, Μαλεζά, Παπάζογλου και Σακελλαρίου.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Κουτσιανικούλη, Μπαλάφα, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη Τσουκαλά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ιβιτς, Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Λίνο, Πετρίσεβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.

Στο μετεγγραφικό μέτωπο το όνομα του Τζιμπούρ και του Ντιέγκο Αρίας είναι αυτά που έχουν έρθει στο προσκήνιο. Για τον άσο της ΑΕΚ έχει γραφτεί στη Γαλλία πως ο δικέφαλος και η Λιλ βρίσκονται στο κυνήγι της απόκτησης του, ωστόσο ο ίδιος δηλώνει πως προτεραιότητα του είναι το εξωτερικό. Οσο για τον Κολομβιανό, ξένο δημοσίευμα αναφέρει πως ο παίκτης, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο δικέφαλος, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία. Από τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωναν το ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα άνθρωποι της ομάδας έλεγαν πως η περίπτωση του Κολομβιανού θα εξεταστεί μετά την αναμέτρηση για το Κύπελλο την Τετάρτη.

* Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα προς το τέλος της εβδομάδας, θα μπουν στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών χρήματα. 

..Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.