Σε ρυθμούς Κυπέλλου…

Σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας για τον μεθαυριανό, πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μπήκαν από την Δευτέρα ο Μάκης Χάβος κι οι ποδοσφαιριστές του.

Και τώρα το Κύπελλο. Σε πλήρεις ρυθμούς προετοιμασίας για τον μεθαυριανό, πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «γήπεδο Καραϊσκάκη» μπήκαν από την Δευτέρα ο Μάκης Χάβος κι οι ποδοσφαιριστές του. Η επιστροφή των Μαλεζά, Φωτάκη, Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, δημιουργεί πληθώρα ποιοτικών λύσεων δημιουργώντας ευχάριστο «πονοκέφαλο» στην τεχνική ηγεσία.

Την Τρίτη στην τελευταία προπόνηση πριν από την ανακοίνωση κι εν συνεχεία αναχώρηση της αποστολής για τον αγώνα, θα οριστικοποιηθούν τ’ αγωνιστικά πλάνα και σε σχήμα και σε πρόσωπα. Πάντως, σύμφωνα με όλα όσα δοκίμασε σήμερα, ο κ. Χάβος «έδειξε» ενδεκάδα ανάλογη μ’ αυτήν του δευτέρου ημιχρόνου στον Βόλο, με τον Ιβιτς πίσω από τον Σαλπιγγίδη και τον Φωτάκη (σ.σ. εξέτισε την ποινή των καρτών με την απουσία του περασμένου Σαββάτου) αντί του Κουτσιανικούλη στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε αγιασμός, ενώ Ελ Ζαρ και Μπουσαϊντί παραμένουν εκτός, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, όμως για τον Τυνήσιο το μέλλον του στην ομάδα προμηνύεται εξαιρετικά . βραχύ. Κατόπιν συζητήσεων ανάμεσα στους διοικούντες και τον ίδιο με πρωτοβουλία των πρώτων, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη.

Λίγο η μέχρι τώρα απόδοση του ποδοσφαιριστή, πολύ περισσότερο το γεγονός πως εκπροσωπείται από τον Ντμίτρι Σελούκ, οδήγησαν σ’ αυτήν την απόφαση που υποχρεώνει τους υπευθύνους ν’ αναπροσαρμόσουν τα μεταγραφικά δεδομένα θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα. Σε ανάλογη εξέλιξη οδηγείται και η περίπτωση του Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι.
 
Τέλος, η ιστοσελίδα “eltiempo.com” αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του μέσου της Όνσε Κάλντας, Ντιέγκο Αρίας. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είναι 25 ετών και έχει συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Κολομβίας για ακόμη τρία χρόνια. Έπαιζε στην Ντεπορτίβο Περέιρα, μέχρι που το 2010 μεταγράφηκε στην Όνσε Κάλντας με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Από τον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνεται πως ο Αρίας είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζονται, τονίζει όμως πως πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δεν αδχολείται με οτιδήποτε άλλο πριν τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης.

Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.