Ραντεβού στην Κέρκυρα

Σε δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο νησί των Φαιάκων με τη νέα χρονιά θα λύσουν τις διαφορές τους Ηρακλής και Κέρκυρα.

Σε δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στο νησί των Φαιάκων με τη νέα χρονιά θα λύσουν τις διαφορές τους Ηρακλής και Κέρκυρα. Οι δυο ομάδες αναδέχθηκαν ισόπαλες 1-1 αφήνοντας ανοιχτό το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Κερκυραίοι πήραν το προβάδισμα στο 79ο λεπτό με το γκολ του Τσίγκα  για να ισοφαρίσει στο 87ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Γιάκομπ, ανανεώνοντας το ραντεβού των δυο ομάδων για τις 12 Ιανουαρίου.
Ο Ηρακλής ξεκίνησε δυνατά θέλοντας από νωρίς να πάρει το πάνω χέρι στο ματς και βέβαια να εξασφαλίσει την πρόκριση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Στο 12ο λεπτό ο Λίμα εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Αποστολίδης δεν έκανε  καλή έξοδο, ο Γιάκομπ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μακρής πρόλαβε να διώξει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
Στο 22ο λεπτό ο Λίμα εκτέλεσε όμορφα το φάουλ με το αριστερό, η μπάλα όμως πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αποστολίδη.

Στο 30′ η Κέρκυρα έφτασε με αξιώσεις στην εστία του Ηρακλή. Ο Στολτίδης έκανε τη βαθιά μπαλιά, οι Τσίγκας και Καλαντζής πήγαν να βγουν πρώτοι στην μπάλα, αλλά ο Ελευθερόπουλος με την εμπειρία του τους πρόλαβε και έσωσε την ομάδα του από το γκολ. Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει και στο 33ο λεπτο ο Γκαρσία γύρισε για τον Γιάκομπ μέσα στην περιοχή, αλλά ο Αποστολίδης πρόλαβε και μάζεψε την μπάλα. Πριν αυτή φτάσει στο Ρουμάνο.
Οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ και χωρίς να έχουν ικανοποιήσει τους λίγους θεατές που βρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής ξεκίνησε και πάλι δυνατά  και στο 48′ ο Πίτου Γκαρσία έδωσε για τον Παπαστεργιανό, εκείνος προσπάθησε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 56ο λεπτό ο  Καλαντζής έπιασε δυνατό μονοκόμματο σουτ που όμως δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στον Ελευθερόπουλο.

Στο 72′ η Κέρκυρα απείλησε ξανά με το Γιάντση να σουτάρει και την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Ελευθερόπουλου και δυο λεπτά αργότερα  ο Ηρακλής απάντησε στις ευκαιρίες με την απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίμα, όπου η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Η Κέρκυρα αφού είχε προειδοποιήσει τον Ηρακλή κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 79ο λεπτό. Ο Γιάντσης, έβγαλε τον Τσίγκα μέσα στην περιοχή του Ελευθερόπουλου ο οποίος κατέβασε την μπάλα και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1
Στο 86′ ο Ηρακλης κερδισε πέναλντι σε ανατροπη του Γιάκομπ από τον Ιωαννου. Ο Ρουμάνος εκτέλεσε ευστοχα την ποινη και διαμορφωσε το 1-1 που ηταν και το τελικο σκορ του παιχνιδιου.

Γήπεδο: Καυταντζόγλειο
Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών) 
 
ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Κατσικάς, Αραμπατζής, Λίμα, Ντάνι, Παπαστεριανός (58΄ Μάρα), Στζοτ (68΄ Σίσιτς), Πίτου Γκαρσία (77΄ Ηλιάδης), Σολτάνι, Γιάκομπ.
ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αποστολίδης, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (70΄ Λαμπρόπουλος), Μίχος, Τσίγκας (86΄ Δ. Ιωάννου), Παρασκευαϊδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Η. Ιωάννου (58΄ Γιάντσης), Μακρής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.