Χαλαρά στα προημιτελικά

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ηλία Σολάκη, ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Ο έμπειρος επιθετικός σημείωσε και τα δυο τέρματα της ομάδας του Σάκη Τσιώλη, στο 54′ και στο 63′. Καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στα «λιοντάρια» που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφερε να επιβάλλει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα τον ρυθμό του. Οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και κατάφερε να απειλήσει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Σολάκη (3′). Οι Μάρτιν, Ούμπιντες και Σολάκης στην συνέχεια, έφτασαν απειλητικά μπροστά στην εστία του Βαλσαμάκη. Ο Πανσερραϊκός από την πλευρά του δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη εστία και προσπάθησε στο πρώτο μέρος να διαφυλάξει τα νότα του και να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Τα «λιοντάρια» κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν στην πίεση των γηπεδούχων και δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ηλίας Σολάκης άνοιξε το σκορ, μετά από σέντρα του Ούμπιντες από τα δεξιά. Οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς δεν κατάφεραν να αντιδράσουν, αφού ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά. Οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Τσιώλη προσπάθησαν να κλειδώσουν το ματς με ένα δεύτερο γκολ, το οποίο σημείωσαν στο 63′ και πάλι με τον Σολάκη. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Καπετάνου από τα αριστερά και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε και πάλι τον Βαλσαμάκη.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τον έλεγχο του αγώνα και δεν άφησε τους φιλοξενούμενους, να απειλήσουν την εστία του Ρόκα. Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη-πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις των τελευταίων ημερών. Από την πλευρά του, ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε διψασμένος για πρόκριση και φάνηκε να δίνει περισσότερο βάρος στο πρωτάθλημα, όπου «μάχεται» για την παραμονή στην κατηγορία.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Φάση: «16»
Αγώνας: Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ελευθερίου (Αθηνών)
Κίτρινες: 18’Ανάκογλου, 48′ Μουσικάκης, 53′ Βοσκόπουλος, 60′ Αλβάρεζ, 79′ Σολάκης, 82′ Μητρόπουλος

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Σκάρος (46′ Καπετάνος), Αλβάρες, Ρόκας (46′ Μπρέσκα), Ούμπιντες, Σολάκης, Μαρτίν (76′ Μητρόπουλος).

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Ανάκογλου, Μουσικάκης, Ασλανίδης, Αμπουμπακάρι, Βοσκόπουλος, Παντελιάδης, Σουμπίνιο, Τάντιτς (46′ Τριανταφύλλου), Νταλέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.