Χωρίς προβλήματα για την πρόκριση

Μακριά από νικηφόρο αποτέλεσμα για τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται η Καβάλα η οποία επιθυμεί να σπάσει το αρνητικό σερί με μια νίκη πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μακριά από νικηφόρο αποτέλεσμα για τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται η Καβάλα η οποία επιθυμεί να σπάσει το αρνητικό σερί με μια νίκη πρόκριση επί του Ατρομήτου στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο τεχνικός των Αργοναυτών, Χένρικ Κάσπερτσακ, δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και αισιοδοξεί ότι αυτή τη φορά θα είναι ο ίδιος και οι παίκτες του που θα πανηγυρίσουν στο τέλος. Ο πολωνός τεχνικός μάλιστα πήρε μαζι του στην Αθήνα 23 ποδοσφαιριστές
Αναλυτικά η αποστολή της Καβάλας για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Σιόντης, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς, Δρόσος, Ντικρόκ, Αλεξάντροβιτς, Οικονόμου, Αυλωνίτης, Πετκάκης, Ναζλίδης, Βαγιέχο, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Ντιέ, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν, Γιάννου, Ελευθεριάδης Χ., Νταρσεβίλ

Διαμαρτυρία της Λέσχης Φίλων Καβάλας

Με αφορμή τα κωμικοτραγικά περιστατικά που συνέβησαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης του αγώνα Α.Ο.Καβάλα-Ατρόμητος αλλά και ως υπέρμαχοι του αγώνα κατά της βίας, ανακοινώνουμε τα εξής :

Μολονότι  τα μέλη της Λ.Φ.Κ. και η φίλαθλη κοινή γνώμη της Καβάλας,  μας ζήτησαν να προβούμε σε νομικές διαδικασίες κατά του κ.Δώνη, εμείς δεν το πράττουμε, καθότι είμαστε κατά της λογικής λύσεων διαφορών με αυτόν τον τρόπο.
Καταδικάζουμε όμως την αυτοδικία, την επιβολή της γνώμης με βίαια μέσα και την αντιαθλητική συμπεριφορά.’Έτσι και πράξαμε στον εν λόγω αγώνα .Παρόλο που το γκολ του Ατρομήτου προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ που εκτελέστηκε επίσης αναίτια δις ,παρόλο που ο αποβληθείς προπονητής του Ατρομήτου επανεισήλθε  στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσει και να χειρονομήσει άσεμνα κατά των Καβαλιωτών φιλάθλων κατά τη επίτευξη του γκολ της ομάδας του ,παρόλο που ο διαιτητής αρνήθηκε μετά την ισοφάριση χέρι – πέναλτι υπέρ της Καβάλας, παρόλο που ο προπονητής του Ατρομήτου και σύσσωμος ο πάγκος του εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο διαμαρτυρόμενοι για πέναλτι που ορθώς όπως τα βίντεο επιβεβαιώνουν δεν τους δόθηκε, ουδείς φίλαθλος της Καβάλας εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου παρά συγκρατήθηκε μπροστά στις άσεμνες χειρονομίες και ύβρεις  του κ.Δώνη.
Σαν φίλαθλοι ουδέποτε δώσαμε δικαιώματα και προβήκαμε σε βιαιότητες ενώ  είμαστε ευτυχείς που καταφέραμε και συγκρατήσαμε τον κόσμο ώστε να μην εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο απαντώντας στις προκλήσεις του, αλλά δεν ξέρουμε αν αυτό θα είναι εφικτό και την επόμενη φορά που θα συνεχίσει αυτή την επικίνδυνη-προκλητική συμπεριφορά.

Απαιτούμε λοιπόν μια δημόσια συγγνώμη από τον κ.Δώνη για την συμπεριφορά του και τον παρακαλούμε να μην ξαναπαρουσιαστεί ως τιμητής της εξυγίανσης του δύσμοιρου Ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου, είναι τραγικό να μιλούν για σχοινί!
Θα παρακαλούσαμε επίσης  τον ειδικό τύπο και την τηλεόραση να τοποθετηθούν επί της δήλωσής μας και να επιβεβαιώσουν αυτά που περιγράφουμε ως γεγονότα ή να τα διαψεύσουν εφόσον αυτό θεωρούν.

Μετά τιμής, Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.