Ανώδυνη ήττα για Πλατανιά

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, ωστόσο σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Ολυμπιακό προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Πλατανιάς ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, ωστόσο σε συνδυασμό με την ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Ολυμπιακό προκρίθηκε στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Σε ένα παιχνίδι μέτριο από πλευράς θεάματος, με ελάχιστες ευκαιρίες, η ομάδα των Χανίων βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. 

Συγκεκριμένα, στο 42’ ο Ζουνίνιο έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και λάθος απομάκρυνση της άμυνας του Πλατανιά, με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοκκαλά και έκανε το 1-0 για τον Παναιγιάλειο. 

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους και τον Πλατανιά να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου χάρη στην ήττα του Απόλλωνα από τον Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιγιάλειος (Γ. Μαραντάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μίλιτς, Πέρεθ, Γκοτσούλιας (46′ Σπίνουλας), Λινάρδος, Σταμογιάννος, Φωτιάς, Ζουνίνιο (76′ Ρέλλας), Κολόκας

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Γκνιάτιτς, Μαχαμάτ (77′ Ανγκούλο), Τσουράκης, Γκόμεζ, Τσιμότζι, Γουνδουλάκης, Ιτούα, Πάγκαλος, Σελίν, Αποστολόπουλος (46′ Ντίνας)

Η βαθμολογία: 

Ολυμπιακός 7 
Πλατανιάς 4
Απόλλων Σμύρνης 3
Παναιγιάλειος 3


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.