Μπαλωθιές… πρόκρισης!

Σε ένα ματς «ροντέο», ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ο Ρότσα στο 35', ο Σίσιτς στο 42', ο Μπούμπος στο 58' και ο Μάντζιος στις καθυστερήσεις του ματς, τα γκολ των δυο ομάδων. Πολλά νεύρα και δυο κόκκινες στην αναμέτρηση.

Σε ένα ματς «ροντέο», ο ΟΦΗ πήρε σπουδαία πρόκριση στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος επικρατώντας με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ο Ρότσα στο 35′, ο Σίσιτς στο 42′, ο Μπούμπος στο 58′ και ο Μάντζιος στις καθυστερήσεις του ματς, τα γκολ των δυο ομάδων. Πολλά νεύρα και δυο κόκκινες στην αναμέτρηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να θέλουν να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό και να κλείσουν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Ομως από τη στιγμή που δεν κατάφεραν, παρά την επιθετικότητά τους, να βρουν τον δρόμο για την εστία των Κρητικών, μοιραία ο ρυθμός τους έπεσε. Ταυτόχρονα, η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου κατάφερε να ισορροπήσει τον αγώνα και να αρχίσει τις… επισκέψεις της στα καρέ του Τσενάμο.
 
Το παράδοξο της υπόθεσης είναι όμως, πως τα δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο ήρθαν όταν πραγματικά οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένη υπεροχή. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 35′ με τον Ρότσα, για να ισοφαρίσει ο ΟΦΗ στο 42′ με το καταπληκτικό γκολ του Μίρνες Σίσιτς.
 
Η εικόνα του αγώνα άλλαξε δραματικά στο δεύτερο ημίχρονο. Από εκεί που οι δύο αντίπαλοι έδειχναν ικανοί να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους θεατές της αναμέτρησης, τα αίματα άναψαν εξαιτίας δύο κόκκινων καρτών. Την πρώτη την είδε ο Βάντο για τον ΟΦΗ, όμως σε καμία περίπτωση δεν φάνηκε να επιρρεάζει την ομάδα του.
 
Κι αυτό γιατί το συγκρότημα του Ηρακλείου, παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να πετύχει το 1-2 με τον Μπούρμπο και ουσιαστικά να αγκαλιάσει την πρόκριση.
 
Εκεί που έγινε ο χαμός όμως, ήταν όταν ο Φερνάντες έκανε σκληρό φάουλ στον Σίσιτς, με αποτέλεσμα να δει και αυτός την κόκκινη κάρτα. Ομως εξαιτίας της ενέργειάς του, προκλήθηκε ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν την ισοφάριση για να στείλουν το ματς στην  παράταση, αλλά να βλέπουν τον Βεζυρίδη στις καθυστερήσεις να κάνει εντυπωσιακή απόκρουση στην κεφαλιά του Καραμαλίκη.
 
Κι αφού έγινε και αυτό, ο Μάντζιος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη-πρόκριση του ΟΦΗ, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 1-3. Πλέον ο δρόμος του ΟΦΗ μέχρι τον ημιτελικό είναι ορθάνοιχτος, καθώς στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό.
 
Από την άλλη πλευρά, ο αποκλεισμός του Παναιτωλικού, δεν αποκλείεται να επιφέρει και εξελίξεις στις τάξεις του.


Η εξέλιξη του αγώνα:


Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Φάση: «16»
Γήπεδο: Αγρινίου
Αγώνας: Παναιτωλικός-ΟΦΗ
Διαιτητής: Σπάθας
Βοηθοί: Σαραϊδάρης, Δημόπουλος


Οι συνθέσεις:


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Τζενάμο, Αναστασιάδης, Μουμίν, Ρότσα, Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Άντι, Καμαρά.


ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γαλανόπουλος, Βάντο, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Κάλαϊτζιτς, Μποντόρ, Τζόρντι Λόπες, Σίσιτς, Ζορμπάς, Μάντζιος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.