Με Μιχαηλίδη, Ρόβα στην αποστολή

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, ολοκληρώθηκε.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, ολοκληρώθηκε. Στην προσπάθεια για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, οι “κυανέρυθροι” θα παρουσιαστούν ενισχυμένοι.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ο οποίος αποκτήθηκε νωρίτερα είναι στην διάθεση του Απόστολου Μάντζιου και πλέον δεν αποκλείεται να είναι και στις επιλογές του Ελληνα τεχνικού για την ενδεκάδα. Βέβαια κάτι τέτοιο θεωρείται και είναι ιδιαίτερα δύσκολο, από τη στιγμή που ο Μιχαηλίδης πρόλαβε να κάνει μόνο μία προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Από κει και πέρα στην αποστολή είναι και ο Ρόβας, ο οποίος όμως θα περιμένει την Τετάρτη να μάθει αν θα έχει το δελτίο του. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, τότε δεν αποκλείεται ο παίκτης να είναι και αυτός στην ενδεκάδα, καθώς ο Μάντζιος ποντάρει στην εμπειρία του.

Ο προπονητής του Πανιωνίου δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τραυματίες Κολοβό, Αναστασόπουλο, Μιλοβάνοβιτς, ενώ αντίθετα ο Κβιρκβέλια επιστρέφει στην αποστολή, καθώς στην Κρήτη δεν είχε παίξει λόγω τιμωρίας. Ο Γεωργιανός παίκτης, εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του για το πρωτάθλημα και πλέον του μένει άλλη μία, που θα την εκτίσει στο ματς με τον Παναιτωλικό. Στο κύπελλο όμως έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ετσι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Σιδεράκης, Ανέστης, Μιχαηλίδης, Αυλωνίτης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Πετκάκης, Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Κούρος, Μπούζας, Ρόβας, Σκέμπρι, Σταυροθανασσόπουλος, Κούτσι, Ομο, Αμπντουλάγιεφ, Ντούνης, Κούρντι, Κβιρκβέλια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.