Εκτός Νεμπεγλέρας, Κολοβέτσιος

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Κρις Κόουλμαν ανακοίνωσε την 20άδα στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Βενετίδης, Ρομέου, Γκονζάλεζ, Νεμπεγλέρας και Κολοβέτσιος.

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο AEL FC ARENA για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Κρις Κόουλμαν ανακοίνωσε την 20άδα στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Βενετίδης, Ρομέου, Γκονζάλεζ, Νεμπεγλέρας και Κολοβέτσιος.

Αναλυτικά οι διαθέσιμοι για την αυριανή αναμέτρηση είναι οι Σωτηρίου, Πρίφτης, Ααράμπ, Μπόα Μόρτε, Καραχάλιος, Φωτιάς, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Αραμπατζής, Χασομέρης, Βούζας, Χατζής, Σιατραβάνης, Ταλ, Σαϊτιώτης, Τσιμπάμπα, Ζεκίνια, Πλιάγκας, Καρανίκας, Σεσίνια.

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία της ΑΕΛ επισκέφτηκε το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων ατόμων «Έξοδος». Οι Βενετίδης, Χατζής, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης, Παπαγεωργίου, Χασομέρης, Βούζας -συνοδεία του υπευθύνου Τύπου της ΠΑΕ, Χάρη Γεωργούλα- βρέθηκαν στο Κέντρο, ξεναγήθηκαν τους χώρους της κοινότητας και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τα μέλη της όσο και με το επιστημονικό προσωπικό της.

Μια ανοιχτή, άκρως ενδιαφέρουσα και -πάνω απ’ όλα- αληθινή κουβέντα, που ξεκίνησε με αφετηρία το ποδόσφαιρο και βρήκε δίοδο στις καθημερινές ζωές των ατόμων, δίνοντας σε όλους τη συναίσθηση της ουσιαστικής επικοινωνίας.
Άψογοι οικοδεσπότες όλα τα μέλη της κοινότητας, όπως επίσης και η υπεύθυνη του προγράμματος Μαρία Μπαλιάκου, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Δημήτρης Δεληγιάννης και ο γυμναστής Γιώργος Κυρίτσης.

Επιπλέον, η ΑΕΛ βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και στηρίζει την πρωτοβουλία οκτώ μαθητών να διοργανώσουν συναυλία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας με σύνθημα: «Όλη η πόλη μια φωνή – Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά».

Συνοδευόμενη από την υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινγκ της ΠΑΕ, Δήμητρα Βασιλάκου, αντιπροσωπεία έξι ποδοσφαιριστών (Κατσιαρός, Σωτηρίου, Σαϊτιώτης, Πλιάγκας, Ααράμπ, Φωτιάς) και με προεξάρχοντα τον προπονητή, Κρις Κόουλμαν, επισκέφθηκε το δημοτικό ωδείο της πόλης μας. Εκεί ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Γιαννούλα, τόσο για την εκδήλωση της Παρασκευής και τους σκοπούς της, όσο και για το bazaar έργων τέχνης από Λαρισαίους καλλιτέχνες που λειτουργεί παράλληλα στον ίδιο χώρο (τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του συλλόγου) και μετέφερε τη δέσμευση ολόκληρης της ομάδας για ενεργή στήριξη της αξιόλογης αυτής προσπάθειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.