Ξεκίνησαν για Πανθρακικό

Απαντες στο στρατόπεδο του Αρη, προσπαθούν να ξεχάσουν τη νέα γκέλα με τον Παναιτωλικό, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Απαντες στο στρατόπεδο του Αρη, προσπαθούν να ξεχάσουν τη νέα γκέλα με τον Παναιτωλικό, καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Περιθώρια για μεμψιμοιρίες δεν υπάρχουν, δεδομένου πως οι κίτρινοι έχουν φιλοδοξίες στο θεσμό ο οποίος αποτελεί ίσως και τη μοναδική προοπτική διάκρισης τη φετινή σεζόν. Το συγκρότημα του Πρόμπιερζ θα μεταβεί στη Κομοτηνή με πάρα πολλές απουσίες, καθώς πέραν του Καστίγιο, στη Θεσσαλονίκη θα μείνουν οι τραυματίες Σανκαρέ, Γιαννιώτας, ο τιμωρημένος Φατί και οι μακροχρόνια απόντες Γκαρσία, Σηφάκης, Γιακούποβιτς, Πορτίγια, όπως και ο Βράνιες που πιθανότατα και πάλι δεν θα προλάβει.

Το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό, κάτι που κατά βάση προκύπτει από τους 11 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ωστόσο άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι αποφασισμένοι να αναστρέψουν το εις βάρος τους κλίμα, αλλάζοντας την εώς τώρα  διαμορφωθείσα κατάσταση.    


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.