Έπεσε σε… Ιερά – Πετρα!

Με γκολ του Καμπετσή στο 94ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός απέφυγε την ήττα - σοκ στο ΟΑΚΑ από την ερασιτεχνική Ιεράπετρα και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τους Κρητικούς, σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με γκολ του Καμπετσή στο στο 94ο λεπτό, ο Παναθηναϊκός απέφυγε την ήττα – σοκ στο ΟΑΚΑ από την ερασιτεχνική Ιεράπετρα και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τους Κρητικούς, σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πράσινοι αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεση τους και ήταν εμφανής η έλλειψη ομοιογένειας, ενώ η Ιεράπετρα με σωστή αμυντική προσέγγιση και τόλμη, έφτασε μια …ανάσα από το θαύμα! 

Ο Χατζηθεοδωρίδης άνοιξε το σκορ για το Τριφύλλι, ανέτρεψε τα δεδομένα η Ιεράπετρα με γκολ των Χίσι στο 25′ και Αναστασόπουλου στο 43′, ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 2-2 ο Καμπετσής. Δοκάρι είχαν οι Πράσινοι. 

Λιγοστός κόσμος στο Ολυμπιακό Στάδιο, προβάδισμα πρόκρισης έχουν πλέον οι Πράσινοι, ενώ στο …παιχνίδι παραμένει και η Ιεράπετρα. 

Τα πλάνα των προπονητών

Ενδεκάδα 100% ελληνική επέλεξε ο Γιώργος Δώνης για το ματς με την Ιεράπετρα, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς παίκτες. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επέλεξε αρχικά σχηματιμό 3-4-3 με τον Κότσαρη στη θέση του τερματοφύλακα, τους Θεοχάρη, Οικονόμου και Παντελάκη στόπερ, ενώ στις δύο πτέρυγες βρέθηκαν οι Αποστολάκης (δεξιά) και Χατζηθεοδωρίδης (αριστερά). Αμυντικά χαφ ήταν οι Τζανδάρης και Στάικος, στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής οι Κουντουριώτης (αριστερά) και Εμμανουηλίδης (δεξιά) και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμπετσής. 

Για την ομάδα της Ιεράπετρας, ο Γιάννης Μάγγος επέλεξε σχηματισμό 3-5-2. Ο Παναγιώτου υπερασπίστηκε την εστία των Κρητικών, στην τριάδα της άμυνας έπαιξαν οι Κορομηλάς, Καλημέρης και Μίγγας, ενώ στις πτέρυγες βρέθηκαν οι Αναστασόπουλος (δεξιά) και Μούτσα. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Πότσι, Παπαδόπουλος και Χίσι, ενώ στην επίθεση βρέθηκαν οι Μαρτσάκης και Μηνάς. 



Κρητικός …αιφνιδιασμός! 

Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή με τον Στάικο στο 2ο λεπτό και απείλησαν εκ νέου με τον Χατζηθεοδωρίδη στο 16ο λεπτό, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια, ο Χατζηθεοδωρίδης έφερε τη μπάλα στο δεξί πόδι και με σουτ παραβίασε την εστία της Ιεράπετρας, κάνοντας το 1-0. Το Τριφύλλι έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 22ο λεπτό με τον Καμπετσή, ενώ οι Κρητικοί βρήκαν το γκολ που ζητούσαν στο 25ο λεπτό με τον Χίσι. Ο ποδοσφαιριστής της Ιεράπετρας εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των Πράσινων και με προβολή έκανε το 1-1. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να απαντήσουν με τον Καμπετσή στο 36ο λεπτό και τον Εμμανουηλίδη στο 37′ , πήραν περισσότερα επιθετικά ρίσκα και στο 43ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Νέα κακή αντίδραση της άμυνας του Παναθηναϊκού, διαμαρτυρία των γηπεδούχων για οφσάιντ και ο Αναστασόπουλος με πλασέ έκανε το 2-1 για την Ιεράπετρα! 

Επιθετικός μονόλογος! 

Η είσοδος στο γήπεδο του Μπουζούκη, “σουλούπωσε” την ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι είχαν ορθολογικότερη επιθετική ανάπτυξη στο δεύτερο μέρος. Επιθετικός …μονόλογος ήταν για την ομάδα του Δώνη το δεύτερο 45λεπτο, με ασφυκτική πίεση στον αντίπαλο και αρκετές ευκαιρίες. Ο Κουντουριώτης απείλησε τόσο στο 49′ όσο και στο 51′ τον θετικό Παναγιώτου, ο Καμπετσής είχε δοκάρι στο 52′ και σπουδαία ευκαιρία στο 62ο λεπτό , ο Τζανδάρης δεν ευστόχησε σε μακρινό σουτ στο 54′, ενώ ο Εμμανουηλίδης στο 71′ δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. 

Οι Πράσινοι επέμειναν και πίεσαν τον αντίπαλο, έχασαν νέα διπλή ευκαιρία με τον Πούγγουρα στο 85′, ενώ τη δική τους στιγμή ειχαν και οι φιλοξενούμενοι με το τετ α τετ του Αναστασόπουλου στο 82′ και σωτήρια επέμβαση του Κότσαρη. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έσωσε την ομάδα του από τα χειρότερα και στο 89ο λεπτό, προλαβαίνοντας αντεπίθεση της Ιεράπετρας, ο Εμμανουλίδης έχασε απίθανη ευκαιρία για να σκοράρει στο 90ο λεπτό και τελικό ο Καμπετσής έδωσε τη λύση με πλασέ στο 94ο λεπτό. Ο Εμμανουηλίδης έκανε σπριντ 40 μετρων και πρόλαβε μια …χαμένη μπαλιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Καμπετσή και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 2-2. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ 2-2
Διαιτητής: Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας)
Βοηθοί Διαιτητές: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)
Τέταρτος Διαιτητής: Γιώργος Λάμπρου (Εύβοιας)

Σκόρερ: 20′ Χατζηθεοδωρίδης, 94′ Καμπετσής – 25′ Χίσι, 43′ Αναστασόπουλος
Κίτρινες κάρτες: 18′ Χατζηθεοδωρίδης, 50′ Παντελάκης – 89′ Χίσι
Κόκκινη κάρτα: – 

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Κότσαρης, Οικονόμου, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης (77′ Σιφναίος), Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Θεοχάρης (46′ Μπουζούκης), Παντελάκης, Κουντουριώτης(70′ Πούγγουρας), Καμπετσής

Ιεράπετρα (Γιάννης Μάγγος): Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας (77′ Πυθαρούλης), Πότσι, Μουτσα, Χίσι, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης (57′ Κορέττα), Μηνάς (69′ Τζελέπης), Καλημέρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.