Ολυμπιακός: Η “προφητεία” του Σεμέδο και το… κάτι παραπάνω!

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε μια τυπική νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά είχε πολλά επιμέρους κέρδη. 

Η νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό δεν ήταν για τους “ερυθρόλευκους” μια τυπική διαδικασία, αλλά λόγω της διαχείρισης του Πέδρο Μαρτίνς έδωσε κίνητρο σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος ώστε να δώσουν το κάτι παραπάνω! Κάποιοι βέβαια το χρειάζονταν περισσότερο. Ο Μπρούμα για του οποίου τη θέση ακούγεται πως ο Ολυμπιακός αναζητά λύσεις, ο Αβραάμ ο οποίος είχε ανάγκη να ζήσει ξανά ένα ματς, ο Πέπε ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το παιχνίδι για να πατήσει καλύτερα, ο Ανδρούτσος ο οποίος σταδιακά επιβάλλει την παρουσία του.   

Οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν γκολ από Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ, ενώ ο Χασάν ήταν και πάλι μέσα σε φάση σκοραρίσματος. Για τον Αιγύπτιο επιθετικό είναι πολύ σημαντική η συνεχής επαφή με τα γκολ και τις ευκαιρίες στη μίνι προετοιμασία που πραγματοποιεί, με στόχο να βρει τον -προ covid- εαυτό του. Το 0-3 αποτελεί “ανάσα” στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μαρτίνς θα προσεγγίσει πιο άνετα τη ρεβάνς (02/02), δίνοντας αντίστοιχα χρόνο ξεκούρασης σε μονάδες του βασικού κορμού.

Τη σημασία του έχει και το γκολ του Παπέ Σισέ, το οποίο ήρθε από στατική φάση με εκτελεστή τον Πέπε. Ο Σενεγαλέζος έφτασε μια ανάσα απ’ το γκολ και στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Να θυμίσουμε πως στα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ σκόραραν αντίστοιχα οι Σεμέδο και Μπα με κεφαλιές, ύστερα από εκτελέσεις στατικών φάσεων. Η δουλειά που γίνεται το τελευταίο διάστημα στον Ρέντη, πάνω στην αξιοποίηση των στατικών φάσεων, αποδίδει καρπούς, ενώ φυσικά βοηθούν και οι Βαλμπουενά, Φορτούνης και εν προκειμένω ο Πέπε με τις εκτελέσεις τους. Οι στατικές φάσεις υπήρξαν σημαντικό όπλο του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν και στο ξεκίνημα των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι νταμπλούχοι έδειξαν να χάνουν την ευχέρεια τους. Ωστόσο η εικόνα αλλάζει τον τελευταίο μήνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ρούμπεν Σεμέδο είχε προβλέψει πως ο Παπέ Σισέ θα σκοράρει στο συγκεκριμένο ματς με αυτόν τον τρόπο και του το υπενθύμισε μετά το φινάλε του ματς. Προφανώς και δεν ήταν “προφητεία”, αλλά πρόβλεψη λόγω της καθημερινής δουλειάς που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.