Ολυμπιακός: Δοκιμές που φτάνουν ως την PSV!

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τσεκάρει συγκεκριμένα πρόσωπα κόντρα στον Παναιτωλικό με φόντο ακόμα και την PSV.

Το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την PSV στις 18 Φεβρουαρίου για τη φάση των “32” του Europa League, μόνο μακριά δεν είναι, σε ότι αφορά τον ποδοσφαιρικό προγραμματισμό. Σε μια όμως αλλοπρόσαλλη σεζόν, όπως αυτή που διανύουμε, ένας προπονητής δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τις επιλογές του μέχρι και την παραμονή ενός αγώνα.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει κάνει φανερό πως θέλει να κρατάει σε εγρήγορση το σύνολο του ρόστερ του, είτε μέσα από τις προπονήσεις, είτε μέσα από την αγωνιστική διαδικασία. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (19.30, MC Novasports.gr) για το κύπελλο Ελλάδας δεν θα παίξει το ρόλο του διαλείμματος ανάμεσα στα σημαντικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός θα έχει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει στραμμένη την προσοχή του σε μονάδες που ενδέχεται να τον απασχολήσουν στη συνέχεια και φυσικά στο ματς με τους Ολλανδούς.

Ο Παπέ Σισέ, έχει δει την πλάτη των Σεμέδο και Μπα και σίγουρα δεν είναι χαρούμενος γι’ αυτό. Ωστόσο αυτός και ο Μπα θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Πειραιωτών στο ματς με την PSV, λόγω τιμωρίας του Σεμέδο. Οπότε κάθε αγωνιστικό λεπτό είναι σημαντικό, για να βρει φόρμα ο υψηλόσωμος αμυντικός.

Ο Αχμέντ Χασάν έμεινε εκτός αθλητικής δραστηριότητας για περίπου δύο μήνες, εξαιτίας του κορωνοϊού και χρειάζεται αρκετό χρόνο για να βρει τον εαυτό του. Την αίσθηση του γκολ δεν τη χάνει, όπως απέδειξε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Αιγύπτιος πρέπει ν’ ανακτήσει τη χαμένη του φυσική κατάσταση.

Ο Μάριος Βρουσάι είναι ένα από τα πολύτιμα πολυεργαλεία του Μαρτίνς και αυτό φάνηκε και στο ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε ως δεξί μπακ. Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέποντας πως μέχρι στιγμής δεν παίρνει όσα αναζητεί από τον Ντρέγκερ και με δεδομένη την απουσία Ραφίνια απ’ το ματς με την PSV, λόγω τιμωρίας κάνει σκέψεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Πέπε δείχνει εκτός κλίματος το τελευταίο διάστημα και ο Πέδρο Μαρτίνς του δίνει αγωνιστικά λεπτά με το σταγονόμετρο. Αν αναλογιστούμε πως ο συγκεκριμένος παίκτης αποκτήθηκε ως προσωπική επιλογή του Πορτογάλου τεχνικού, ως μια ιδιαιτέρως ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή, το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αποτελεί πρώτης τάξης ευκαιρία για να βρει ο Πέπε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια σε Super League και Europa League.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.