Ολυμπιακός: Προβάδισμα Καραργύρη στο τέρμα

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ηλία Καραγύρη αντί του Μπόμπι Αλέν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα εν όψει του αυριανού τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εκτός από τους Σεμέδο, Σα, Τζολάκη και Σουντανί οι οποίοι δεν είναι στη διάθεση του, ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε τους Ομάρ, Τσιμίκα και Γκιλιέρμε. Μιλάμε δηλαδή για απουσία τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών του βασικού κορμού των Πειραιωτών.

Όπως αναφέραμε χθες, ο Μαρτίνς δεν θέλησε να φανερώσει πολλά πράγματα στην προπόνηση στο χοερτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου και προτίμησε να δουλέψει περισσότερα παράγματα σήμερα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη

Αυτό που φαίνεται είναι πως ο Μπόπι Αλέν δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε κι έτσι ο Ηλίας Καραργύρης θα πάρει μια μεγάλη ευκαιρία στον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ. O 18χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε φέτος του ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας χρόνο συμμετοχής στο εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, στα πλέι οφ της Super League. Να θυμίσουμε πως τρίτος τερματοφύλακας θα είναι ο γεννημένος το 2003 Θανάσης Παπαδούδης.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτινς, όπως αναφέραμε και χθες, έχει στο μυαλό του τον Καφού ως αντικαταστάτη του Γκιλιέρμε στο 4-3-3. Στην άμυνα θα παίξουν οι Ραντζέλοβιτς (δεξιά), Τοροσίδης (αριστερά), Μπα και Σισέ σαν κεντρικοί. Η τριάδα στα χαφ θα απαρτίζεται από Καμαρά, Μπουχαλάκη και Καφού, ενώ μεσοεπιθετικά θ΄αγωνιστούν οι Βαλμπουενά, Φορτούνης και Ελ Αραμπί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.