Πασχαλάκης: “Παλεύω μόνος μου, δεν υπάρχει υποστήριξη από κάποιους…”

Σαφέστατες αιχμές άφησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας στο novasports.gr και έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Σαφέστατες αιχμές άφησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας στο novasports.gr και έδωσε τις δικές του απαντήσεις. Ο κορυφαίος τερματοφύλακας του περσινού πρωταθλήματος έκανε λόγο για… μοναχική προσπάθεια και μη υποστήριξη από ορισμένους, ενώ αναφέρθηκε ακόμα στη θετική του παρουσία στα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στην ενδεκάδα του Δικέφαλου, στην κριτική που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν, στη συνομιλία του με τον Χρήστο Δώνη για τη φάση του τραυματισμού του και στα… δύο καρπούζια που θέλει να κρατήσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο novasports.gr

Για την καλή του παρουσία στα ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: 

“Όλοι μας προσπαθούμε να διαχειριστούμε το ροτέισιον που κάνει ο προπονητής. Δεν ξέρω αν βοηθάει ή όχι την ομάδα, όμως από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δίνουμε τη βοήθεια που μπορούμε σε αυτόν τον οργανισμό”.

Για το γεγονός ότι έμεινε στο περιθώριο για ένα διάστημα:

“Μου αρέσουν οι δυσκολίες, είναι κρίμα να μην έχει καρπούς η περσινή μου χρονιά και είναι κρίμα να μην υπάρχει η υποστήριξη από κάποιους. Παλεύω μόνος μου. Έχω συνηθίσει να παλεύω μόνος μου και με τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και συνεχίζουμε”. 

Για την κριτική που δέχθηκε στην αρχή της σεζόν:

“Το ευχάριστο είναι ότι δεν δέχομαι κριτική από τον κόσμο. Ο κόσμος με αγαπάει, με στηρίζει και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Γενικότερα δεν μπορώ να πω ότι δέχομαι κριτική. Ήταν ένα διάστημα στην αρχή της σεζόν, στο οποία έκανα μια μικρή “κοιλιά” και είναι φυσιολογικό μέσα σε δυόμιση χρόνια να υπάρχει και μια μικρή “κοιλιά”. Αυτή η “κοιλιά” δεν στηρίχτηκε όπως έπρεπε και είμαι εδώ και συνεχίζω. Τι άλλο να πω; Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, γιατί μου δείχνουν κάθε μέρα ότι με πιστεύουν και γι΄αυτούς, αλλά και για τον κόσμο του ΠΑΟΚ είμαι εδώ”. 

Για τη δήλωση του Γιώργου Δώνη ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα:

“Είναι πολύ τιμητικό, πόσο μάλλον από έναν προπονητή που έχει εμπειρία. Τον εκτιμώ πάρα πολύ και ως άνθρωπο και ως προπονητή και πραγματικά μας τιμά αυτό που είπε”. 

Για τη φάση του τραυματισμού του και αν μίλησε με τον Χρήστο Δώνη: 

“Δεν το ήθελε, να το ξέρετε. Είχαμε και μια συζήτηση μετά το παιχνίδι. Δεν με είδε καθόλου σε αυτή τη φάση, ενώ περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να κάνω την έξοδο. Αλλά είναι ωραίο να υπάρχουν τέτοιες συγκρούσεις και να γίνονται τέτοιες μάχες στον αγωνιστικό χώρο. Είναι αντρικό παιχνίδι και μου αρέσει αυτό το στιλ παιχνιδιού, η δύναμη. Το χάρηκα”. 

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κρατήσει δύο… καρπούζια στην ίδια μασχάλη: 

“Είναι νωρίς για να δώσω απάντηση πάνω σε αυτό. Η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε και… τρίτο καρπούζι, αλλά σε λίγο καιρό θα μπορούμε να το απαντήσω. Πάμε βήμα – βήμα”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.