Φερέιρα: “Τον Μίσιτς τον ήθελα και στην προηγούμενη ομάδα μου αλλά ήταν ακριβός”

Ο Κροάτης είχε την τιμητκή του στις δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του αγώνα στην Κρήτη-Ενδιαφέρον στις δηλώσεις για τα μετεγγραφικά, για Στοχ, Λάμπρου

Ο Μίσιτς έκανε εκπληκτικά πράγματα με τις ασίστ στη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ και μετά το τέλος του αγώνα, είχε την τιμητική του στη συνέντευξη Τύπου και στις δηλώσεις του Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε ενδιαφέροντα πράγματα και για τα μετεγγραφικά. Για τους δύο επιθετικούς, για τον Στοχ και για τον Λάμπρου.

Για τον Μίσιτς είπε: «H αλήθεια είναι ότι τον Μίσιτς τον ξέρω πολύ καλά, τον ήθελα και στην προηγούμενη ομάδα μου, αλλά ήταν ακριβός. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής γιατί μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου με την ίδια ευκολία. Έπαιξε σε μια θέση που μπορεί να μας βοηθήσει και στο μέλλον, μου άρεσε που η απόδοση της ομάδας δεν άλλαξε, μου αρέσει να έχω ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται με την ίδια ευκολία σε άλλες θέσεις. Έμεινα ικανοποιημένος από τον Μίσιτς, αλλά και από την απόδοση της ομάδας».

Για την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ είπε: «Εγώ ένιωσα την ίδια περηφάνια για τους παίκτες μου, πριν και μετά το τέλος του προηγούμενου αγώνα, γιατί η νοοτροπία μας δεν άλλαξε. Ο πραγματικός χαρακτήρας των πρωταθλητών, φαίνεται στην αντίδραση που θα βγάλουν μετά από δύσκολες στιγμές, οπότε προσωπικά δεν περίμενα κάτι διαφορετικό σήμερα, ήταν μια δυνατή απάντηση και αντίδραση από την πλευρά των παικτών μου. Εμένα αυτό που με χαροποίησε περισσότερο, είναι ότι παρά τις αλλαγές δεν άλλαξε το πλάνο και η στρατηγική μας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι βελτιωνόμαστε ατομικά και ως ομάδας, με πίστη στο πλάνο και το ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Πρόσθεσε: «Η διαφορά είναι στην λέξη αποτελεσματικότητα. Στο προηγούμενο ματς είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε τον αντίπαλο, αλλά δεν το κάναμε. Σήμερα δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να φτάσει στην εστία μας και νομίζω ότι σήμερα η διαφορά ήταν η αποτελεσματικότητα».

Για την αποτελεσματικότητα που έχουν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι, ο Φερέιρα είπε: «Αλήθεια είναι αυτό, αλλά αν θυμάστε στο ματς με την ΑΕΚ  προηγηθήκαμε και χάσαμε και πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση και ενόψει του ματς με την ΑΕΚ, έχουμε να πούμε ότι από την δική μας πλευρά κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βελτιώσουμε την ομάδα, ξέρουμε ότι το αποτέλεσμα μετράει, αλλά αναλύουμε και μετά το ματς τι κάναμε. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο ΠΑΟΚ ανεξάρτητα την έδρα και τον αντίπαλο παίζει πάντα για τη νίκη. Στο φινάλε το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Δεν ξέρω αν θυμάστε το περσινό ματς με τον Άρη και τι συνέβη στο τέλος του αγώνα».

Για τις αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ είπε: «Αυτή η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έχει υποστεί πολλές αλλαγές από την προηγούμενη σεζόν και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα που πήρε το νταμπλ την περσινή σεζόν και θέλει να επαναλάβει το ίδιο. Νομίζω ότι μέχρι τώρα έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Εμείς προσπαθούμε καθημερινά να έχουμε έτοιμους τους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν σε κάθε ματς όπως κάναμε σήμερα. Περίμενα την σημερινή εμφάνιση, γιατί ήθελαν οι παίκτες μου να δείξουν ότι το ματς με τον Άρη ήταν μια κακή παρένθεση».

Για τις μετεγγραφές και για τον Στοχ είπε: «Όταν έφτασα στην ομάδα, είπα ότι χρειαζόμασταν τρεις ποδοσφαιριστές και από αυτούς του τρεις ήρθε ένας. Αν θέλουμε να παίξουμε με δύο φορ δεν μπορώ να το κάνω. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να βγάλω το μάξιμουμ από τον κάθε παίκτη που έχω στη διάθεσή μου. Αν είναι να φέρουμε ποδοσφαιριστή πραγματικά ποιοτικό για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, τότε να το κάνουμε με ανοιχτές αγκάλες. Όσον αφορά τον Στοχ έχω να πω ότι η συμπεριφορά του είναι επαγγελματική, αλλά από την άλλη πλευρά έχουμε πολλούς παίκτες σε αυτή τη θέση, έχουμε τον Λάμπρου, τον Βιεϊρίνια και υπάρχει μια ανισορροπία στο ρόστερ και θα δούμε τι θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.