Πω, πω, πω ένας Μίσιτς (video)

Ο Κροάτης μαέστρος του ΠΑΟΚ μοίραζε ασίστ και έτοιμα γκολ στο Ηράκλειο για να φτάσει ο Δικέφαλος στη νίκη με 3-0 επί του ΟΦΗ και να “σφραγίζει” ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έκανε ένα ακόμη εκπληκτικό παιχνίδι. Ο Κροάτης που είναι ένας από τους παίκτες-σημεία αναφοράς του ΠΑΟΚ στη σεζόν υπέγραψε ένα ακόμη παιχνίδι καθώς μοίραζε τη μία ασίστ μετά την άλλη και έδινε έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Ο Μίσιτς έδωσε τρεις ασίστ σε Λημνιό (24′), Μπίσεσβαρ (32′) και Ακπομ (63′) και έκανε τα γκολ εύκολη υπόθεση.
Ο ΠΑΟΚ χόρευε στον ρυθμό του Κροάτη και έφτασε στη νίκη με 3-0, “σφραγίζοντας” ουσιαστικά την πρόκριση -εν όψει του δεύτερου αγώνα στην Τούμπα- για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Τα πλάνα των δύο ομάδων

Ο ΟΦΗ άρχισε το παιχνίδι με τον Γουάιλι στην εστία. Δεξιός μπακ ήταν ο Μπράουν, κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Κουτρουμπής με τον Μαρινάκη. Αριστερός μπακ ήταν ο Κοροβέσης και αμυντικός μέσος ο Στάικος. Ο Τσιλιανίδης και ο Νέιρα ήταν οι κεντρικοί χάφ. Ο Βαζ ήταν στα δεξιά και ο Σεμέδο ήταν στα αριστερά με τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.
Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ είχε την επιστροφή του Πασχαλάκη στην εστία. Δεξιός μπακ ήταν ο Ροντρίγκο. Ο Ινγκασον με τον Βαρέλα ήταν στο κέντρο της άμυνας και ο Γιαννούλης ήταν αριστερός μπακ. Ο Εσίτι επέστρεψε στην εντεκάδα και μαζί με τον Μαουρίσιο ήταν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Ο Μίσιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Λημνιός ήταν δεξιά και ο Μπίσεσβαρ αριστερά. Ο Ακπομ ήταν στην κορυφή της επίθεσης.

Πιο επιθετικά ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο παιχνίδι πιο επιθετικά. Στο 4’ ο Λημνιός έκανε το σουτ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτιών. Στο 12’ ο Μαουρίσιο έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ, ο Γουάλι, μπλόκαρε πέφτοντας στα πόδια του Λημνιού. Ο ΠΑΟΚ είχε ρυθμό, είχε όρεξη, έπαιζε με Γιαννούλη από τα αριστερά, έμπαινε και ο Λημνιός στο παιχνίδι από τα δεξιά ενώ ο Μίσιτς ήταν εξαιρετικά δημιουργικός και έβγαζε συνεργασίες με τον Μπίσεσβαρ.

Μοίραζε γκολ ο Μίσιτς

Ο Μίσιτς σε ένα ακόμη παιχνίδι ήταν εξαιρετικός. Και μοίραζε γκολ στους συμπαίκτες του. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Λημνιό. Ο Μίσιτς στο 24’ έβγαλε εξαιρετική πάσα και ο Λημνιός σε θέση τετ-α-τετ έκανε το 0-1. Ο Μίσιτς συνέχισε να μοιράζει ασίστ έχοντας έναν νέο ρόλο στο παιχνίδι (επιτελικός μέσος, πίσω από τον Ακπομ, κινούταν σε όλους τους χώρους) και τον υπηρετούσε υπέροχα. Στο 32’ ο Κροάτης με νέα ασίστ, αυτή τη φορά από τα δεξιά (η πρώτη ήταν από τα αριστερά) έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπίσεσβαρ που έκανε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Ακίνδυνος ΟΦΗ στο α’ μέρος

Απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ δεν ήταν επικίνδυνος. Ελάχιστες στιγμές πλησίασε στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Γενικώς στο α’ μέρος ο ΟΦΗ έκανε είχε καλές στιγμές στο 17′ όταν: Από λάθος εκτίμηση του Ροντρίγκο και την κόντρα, η μπάλα φτάνει στον Μάνο που είναι στη μεγάλη περιοχή, πέφτουν στα πόδια του, στην μπάλα, ο Ινγκασον και Πασχαλάκης και τον σταματάνε. Και στο 41′ όταν: Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ο Βαζ έφυγε από τα αριστερά, είχε στήριγμα τον Μάνο, θέλησε να τον βρει στην περιοχή, η μπαλιά ήταν δυνατή, η μπάλα έφυγε μακριά, στο πλάι.

Γρήγορος ρυθμός στο β’ μέρος

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο β’ μέρος χωρίς αλλαγές. Οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιζαν σε υψηλό ρυθμό και δημιουργούσαν ευκαιρίες. Ο ΟΦΗ ήταν πιο κινητικός, πιο επικίνδυνος από ό,τι στο α’ μέρος, ο ΠΑΟΚ παρέμενε επικίνδυνος και το παιχνίδι ήταν ωραίο. Στο 54′: Ωραίο πλασέ του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά, ωραία σκέψη και καλή εκτέλεση, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 55′: Νέα καλή πάσα του Μίσιτς, δεν πρόλαβε ο Ακπομ που έκανε προβολή στο δεύτερο δοκάρι. Στο 56′: Ο Πασχαλάκης απέκρουσε την μπάλα στο σουτ του Σεμέδο από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Και νέα ασίστ από τον Μίσιτς

Στο 63’ ο “μαέστρος” Μίσιτς έδωσε την τρίτη του ασίστ στο παιχνίδι. Στην κόντρα επίθεση του ΠΑΟΚ είδε τον Ακπομ να φεύγει στον χώρο, έπαιξε γρήγορα και εύστοχα και ο Ακπομ έκανε εξαιρετικό τελείωμα πάνω στην κίνηση για το 0-3.

Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία και για τέταρτο γκολ. Στο 77′: Ο Λάμπρου έκανε ωραίες τρίπλες από τα δεξιά, βγήκε μόνος από τα πλάγια, σούταρε ψηλά, πάνω από την εστία του ΟΦΗ.

Σε ένα γκολ πλησίασε και ο ΟΦΗ. Στο 86′: Ο Τσιλιανίδης από τα δεξιά έβγαλε τη σέντρα και ο Φιγκεϊρέδο έκανε τακουνάκι στην κίνηση, ωραία σκέψη από τον Βραζιλιάνο, η μπάλα πέρασε άουτ, χωρίς εν τέλει να ανησυχήσει ο Πασχαλάκης.

Οι εντεκάδες:

ΟΦΗ: Γουάλει, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Μπράουν, Νέιρα (80’ Νοικοκυράκης), Στάικος, Σεμέδο, Τσιλιανίδης, Βαζ (60’ Μεγιάδο), Μάνος (60’ Φιγκεϊρέδο)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Βαρέλα, Ίνγκασον (72’ Μιχάι), Ροντρίγκο, Εσίτι, Μαουρίσιο (67’ Λάμπρου), Μπίσεσβαρ, Μίσιτς, Λημνιός (72’ Βιεϊρίνια), Άκπομ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.