Αλλαγές και νέα πρόσωπα αύριο κόντρα στην Κηφισιά.

Στο σπίτι του θα αγωνιστεί αύριο ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά για το κύπελλο.

Το ιστορικό γήπεδο ανοίγει ξανά τις πόρτες του και ο κόσμος του Τριφυλλιού  αναμένεται να δώσει βροντερό παρών, δημιουργώντας για ακόμη μία φορά τη γνωστή ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν αύριο το συγκρότημα των βόρειων προαστίων, σε ένα παιχνίδι όπου ο  Τζέικομπ Νίστρουπ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε πρόσωπα που δεν έχουν μέχρι τώρα καταγράψει πολλά λεπτά συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση προσφέρει  μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον προπονητή της αθηναϊκής ομάδας να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει μεγάλο βάρος από την αρχή της σεζόν, αλλά και να δει στην πράξη παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία τους.

Ένα από τα πρόσωπα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον είναι και το νέο απόκτημα των «πράσινων», Σαλάχ Εντίν. 

Ο Μαροκινός διεθνής είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Κηφισιά, πραγματοποιώντας επίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Προϋπόθεση βέβαια να του δώσει την ευκαιρία ο Δανός τεχνικός, κάτι που θα γίνει γνωστό σε περίπου δυο ώρες, όταν θα ολοκληρωθεί η προπόνηση και θα ανακοινώσει την αποστολή.

Εφόσον ο Ανάς Σαλάχ Εντίν βρεθεί στην ενδεκάδα, ο Γιώργος Κυριακόπουλος θα πάρει τις απαραίτητες ανάσες που τόσο είχε ανάγκη. 

Ο Έλληνας διεθνής άλλωστε, παίζει ασταμάτητα στο βασικό σχημα από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, καθώς δεν υπήρχε εναλλακτική για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Το ζητούμενο για τους πράσινους αύριο είναι ξεκάθαρο. 

Νίκη, θέαμα, αλλά παράλληλα σωστή διαχείριση του ρόστερ, καθώς την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα για το πρωτάθλημα και η ομάδα της Αθήνας χρειάζεται φρεσκάδα.