Ποστάρισμα στα social media από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Γιώργο Κάτρη, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού κόντρα στη Νίκη Βόλου για την πρεμιέρα της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πρεμιέρα με το… δεξί για τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας, η ομάδα του Τζέικομπ Νίστρουπ επιβλήθηκε με 1-0 της Νίκη Βόλου. Μάλιστα στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης ο Γιώργος Κάτρης φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.
Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο των «πράσινων», ενώ ο Δανός τεχνικός επέλεξε τον Κάτρη από την αρχή της σεζόν ως έναν εκ των αρχηγών του συλλόγου. Στα social media ο Παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση για το συγκεκριμένο γεγονός και έγραψε: «Μια στιγμή υπερηφάνειας για έναν από εμάς».
Δείτε την ανάρτηση:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ