Στο «κόλπο» με Ουάρντα

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Στο «κόλπο» με Ουάρντα
Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Πανθρακικού για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο Ουάρντα στο 12′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα και δικαιολογημένα, καθώς η παράβαση έγινε εκτός περιοχής.

Οι Αγρινιώτες που είχαν και δοκάρι με τον Λεδέσμα στο 39′, πανηγύρισαν και πάλι στο Κύπελλο μετά από τρία χρόνια, διάστημα στο οποίο μετρούσαν μόνο ήττες. Παράλληλα, με νίκη επί της Καλλιθέας την τελευταία αγωνιστική θα «σφραγίσουν» και το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:
Κριστιάνο, Μύγας, Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Καμαβουάκα, Μάρκος Πάουλο (70′ Βασιλούδης), Ουάρντα (76′ Γιαννιώτης), Κλέσιο, Λεντέσμα (62′ Κουτρουμάνος), Τομανέ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ:
Γκαραβέλης, Πετρούσης (67′ Γκιντίδης), Γαβριηλίδης, Μήλιος, Ρομπέρ (77′ Φουρκάν), Χαλκιαδάκης, Ρουσσάκης, Κάρδαρης, Κουσίδης (63′ Μπεκατώρος), Ψάλτης, Μυρθιανός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.