Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ :
* Στη Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» μεταξύ 16:00 – 18:00 οι συρμοί θα διέρχονται από τον σταθμό «Φάληρο» χωρίς να πραγματοποιούν στάση.
* Ο σταθμός «Φάληρο» θα λειτουργήσει μεταξύ 16:00 – 18:00 αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού και όχι για τους υπόλοιπους επιβάτες. Οι φίλαθλοι θα επιβιβάζονται σε ενισχυτικούς, επιπλέον συρμούς που δρομολογεί η ΣΤΑΣΥ για την περίσταση και θα πραγματοποιούν το δρομολόγιο Φάληρο – Ειρήνη, χωρίς στάσεις στους ενδιάμεσους σταθμούς.
* Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα επιβιβάζονται στον σταθμό Μαρούσι σε συρμούς της Γραμμής με κατεύθυνση τον Πειραιά και θα αποβιβάζονται στον αμέσως επόμενο σταθμό «Νερατζιώτισσα».
Παράλληλα, ανακοίνωση με οδηγίες προς τον κόσμο του εξέδωσε ο Ολυμπιακός:
«Φίλοι του Ολυμπιακού,
Απόψε (20:00) είναι προγραμματισμένος στο ΟΑΚΑ ο αγώνας γιορτή για το ποδόσφαιρο, ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον ΟΦΗ.
Μεταβαίνουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο με σεβασμό στους συρμούς που έχουν διατεθεί από τη ΣΤΑΣΥ αποκλειστικά για τους φιλάθλους μας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την ασφαλή τους μετάβαση σε αυτό.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο (17/5), από τις 16:10 έως τις 17:30, θα διατεθούν συρμοί, οι οποίοι χωρίς στάσεις θα εκτελέσουν το δρομολόγιο Φάληρο – Ειρήνη.
Να διευκρινιστεί ότι τα δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ λειτουργούν κανονικά, ανεξάρτητα από τους συρμούς που θα διατεθούν για τη μετακίνηση των φιλάθλων μας στο Ολυμπιακό Στάδιο με απευθείας δρομολόγια από Φάληρο – Ειρήνη. Επομένως, οι φίλαθλοί μας μπορούν να μεταβούν στο ΟΑΚΑ είτε με τα απευθείας δρομολόγια Φάληρο – Ειρήνη, είτε από οποιονδήποτε σταθμό από Πειραιά έως Ειρήνη.
Για λόγους ασφαλείας συνιστάται να μην χρησιμοποιηθεί η Γραμμή 1 καθόδου Κηφισιά – Νερατζιώτισσα.
Προστατεύουμε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον στηρίζουμε με τη φωνή μας, με πάθος και καρδιά για την κατάκτηση του νταμπλ».