Λύτρωση με τον Μολίνς

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς λύτρωσε στις καθυστερήσεις τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρασε νικηφόρα (2-1) από την Καρδίτσα και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς λύτρωσε στις καθυστερήσεις τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πέρασε νικηφόρα (2-1) από την Καρδίτσα και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος. 

Η αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική του ογδόου ομίλου ξεκίνησε, όπως σχεδόν όλες οι εφετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις του “τριφυλλιού”. Οι “πράσινοι” έμειναν πίσω στο σκορ με το γκολ του Παναγιώτη Πλαβούκου στο 14′, παρουσιάζοντας για ακόμα μια φορά κακή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έδειξαν και σε αυτό το εκτός έδρας ματς, τα ίδια συμπτώματα με τα προηγούμενα ματς. Παρόλα αυτά είχαν τις ευκαιρίες με τους Χατζηγιοβάνη και Μουνιέ, για να φέρουν το ματς στα ίσια. 

Στο δεύτερο μέρος, ο Έλληνας τεχνικός είδε τους παίκτες του να χάνουν μια ακόμα ευκαιρία με τον Χατζηγιοβάνη για να ισοφαρίσουν το σκορ, όμως στο 52′, ο Μουνιέ κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μετά από σέντρα του Καμπέας. Ο Ουζουνίδης πέρασε στην αναμέτρηση με τον Μολίνς, ο οποίος “χτύπησε” στις καθυστερήσεις, δίνοντας τη νίκη στους “πράσινους” και “ξορκίζονταν” την “κατάρα” των εκτός έδρας ματς για την ομάδα του, τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης, Μπιτέλης (70’ Μασούρας), Πλαβούκος (56’ Χατζάρας), Τζέκος (84’ Κονέ), Ποζατζίδης.

Παναθηναϊκός (Ουζουνιδης): Διούδης, Γιόχανσον, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ινσούα, Δώνης (79’ Μπουζούκης), Σιλά, Καμπέσας, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Πίσπας (69’ Μολίνς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.