Γ. Πετράκης : “Σοβαρότητα και στο 2ο παιχνίδι…” (vid)

Χαμηλούς τόνους κράτησε ο τεχνικός του Παναιτωλικού μετά τη νίκη στο Ηράκλειο, επί του ΟΦΗ, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του κυπέλλου επισημαίνοντας και τα οφέλη της πρώτης εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Αγρινίου από τότε που την ανέλαβε

«Για μένα όταν υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι είναι σημαντικό αυτό που κάναμε σήμερα, που κερδίσαμε, αλλά το σημαντικό θα είναι στο δεύτερο παιχνίδι που θα παίξουμε να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Εντάξει είναι σημαντική η νίκη αλλά από μόνη της δεν λέει τίποτα αφού υπάρχει άλλο ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε με την ίδια σοβαρότητα, με την ίδια νοοτροπία για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε να πάμε στον επόμενο γύρο.,”
Όσο για την πρώτη εκτός έδρας νίκη από τότε που ανέλαβε τα ηνίας της, είπε :

«Όταν κερδίζεις υπάρχει και το ανάλογο αντίκρισμα στην ψυχολογία των παιδιών. Θέλω να τους πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα. Δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα σαν ομάδα και αυτό θα πρέπει να το σταθεροποιήσουμε και να το ενισχύουμε κάθε μέρα μέσα από την δουλειά που προσπαθούμε να κάνουμε. Είμαστε στα μέσα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, δεν πρέπει με τίποτα να χάσουμε τα βήματα που θέλουμε για να είμαστε στο τέλος καλά όλοι».

Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.