Κούρτιτς: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους”

O 34χρονος διεθνής Σλοβένος μέσος ολοκλήρωσε άδοξα την παρουσία του στον "Δικέφαλο" κι αποχαιρέτησε....

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την προηγούμενη σεζόν, εξαφανισμένος στην τρέχουσα από τις 30 Οκτωβρίου. Ο Γιάσμιν Κούρτιτς, περί ου ο λόγος ολοκλήρωσε τον δανεισμό του κι αποχωρεί.

«Θα μπορούσα να πω ότι ο φετινός χαμένος τελικός με αντίπαλο την ΑΕΚ με πονάει περισσότερο απ’ ότι ο περσινός με τον Παναθηναϊκό, γιατί ξέρω ότι φέτος αξίζαμε περισσότερα στο γήπεδο και αυτό που θα ήθελα να πω μόνο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη ημέρα ότι με θέλουν, μου έδειξαν σεβασμό», σημείωσε αρχικά λίγη ώρα μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου Novibet αποχωρώντας από το “Πανθεσσαλικό Στάδιο”.

Και συνέχισε: «Είναι δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα μπροστά και να συνεχίσεις την καριέρα σου, αλλά θα έλεγα πως είμαι περήφανος για ό,τι έχω πετύχει. H μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει στην καριέρα μου»

Ολοκλήρωσε τη διετία του με απολογισμό εξήντα τριών συμμετοχών με είκοσι ένα γκολ και τέσσερις ασίστ. Για επίλογο ανέφερε στο μήνυμα που ήθελε να στείλει χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις: «Δεν είμαι χαρούμενος που ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο, γιατί θα ήθελα να ολοκληρώσω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προχωράς. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.