Λουτσέσκου: «Λυγίσαμε» στην πίεση για την διεκδίκηση του τίτλου, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλαβε ολοκληρωτικά την ευθύνη της απώλειας του κυπέλλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέκου ανέλαβε την ευθύνη εξ’ολοκλήρου για την αδυναμία των παικτών του να διαιχειριστούν ψυχολογικά το πρώτο γκολ του Μουκουντί που δέχτηκαν από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου και υποστήριξε ότι έχει συμβεί και στο παρελθόν να παρουσιάζουν παρόμοια εικόνα, όταν επρόκειτο να διεκδικήσουν έναν τίτλο.

Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Ο πρώτος υπεύθυνος για την ήττα και την απώλεια του κυπέλλου, είμαι εγώ. Και για την εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες πίεσαν τους εαυτούς τους, ξεπέρασαν τα όρια τους. Η αποβολή δεν μας προκάλεσε πίεση και πρόβλημα διαχείρισης να εκμεταλλευτούμε τον παίκτη παραπάνω που είχαμε. Πρόβλημα μας δημιούργησε το γκολ της ΑΕΚ. Ήταν ένα ηλίθιο λάθος. Γίναμε νευρικοί και προσπαθήσαμε με οποιοδήποτε κόστος να φτάναμε στο γκολ της ισοφάρισης. Είχαμε έξι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Αν είχαμε σκοράρει, θα ήταν διαφορετικά.

Η ΑΕΚ έχει πιο καθαρή σκέψη. Ο ΠΑΟΚ είναι συνηθισμένος να παίζει νωρίς κάθε καλοκαίρι σε προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η διαφορά φέτος θα είναι 7-8 μέρες διακοπών για να αρχίσουμε προετοιμασία.

Η εξήγηση όπως έχω πει ξανά είναι όταν η ομάδα έχει ψυχολογική πίεση στην διεκδίκηση στόχου, δεν έχει ανταποκριθεί θετικά. Υπεύθυνος είμαι εγώ. Είναι φυσιολογική η απογοήτευση σε όλους που θεωρούν ότι είναι μια κακή σεζόν. Για εμένα ήταν μια μεταβατική σεζόν. Χρειάζεται υποστήριξη η ομάδα και θετική ενέργεια.

Η ΑΕΚ άξιζε και το πρωτάθλημα. Όταν ο ΠΑΟΚ έχασε τον τίτλο απο την ΑΕΚ, είχε γίνει λόγω των τιμωριών και εξωαγωνιστικά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.