Αραούχο: «Υποφέρω που δεν παίζω, οι συμπαίκτες μου είναι πανέτοιμοι»

Ο Σέρχιο Αραούχο, ξεκαθάρισε πως αν ήταν στο χέρι του θα ήθελε ν΄αγωνιστεί στον τελικό, κάτι που δεν μπορεί να γίνει φυσικά καθώς έχει υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ θα ήθελε πολύ ν΄αγωνιστεί στον τελικό όμως λόγω του τραυματισμού του, όμως θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα στηρίζοντας τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια για το νταμπλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ:

Αν έχει απωθημένο να κατακτήσει το Κύπελλο καθώς δεν το έχει καταφέρει:

«Οι δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων ήταν δύσκολο. Θεωρώ πως ήμουν τυχερός γι’ αυτό. Δύο φορές είχα την ατυχία για τα Κύπελλα, τώρα ας ελπίσω την τρίτη να είμαι τυχερός».

Τι θα πει στους συμπαίκτες του:

«Για να τους δώσω έξτρα κίνητρο δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Ξέρω ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν το Κύπελλο. Θα μπουν θα το διασκεδάσουν και θα το παλέψουν».

Πως θα περιέγραφε τον προπονητή του:

«Από την πρώτη φορά που μιλήσαμε, μου εξήγησε ότι έχει έρθει εδώ για να κερδίσει τρόπαια και να κάνει η ομάδα καλή παρουσία στην Ευρώπη. Έπειτα στην προσωπική σχέση, το θέμα της γλώσσας μας βοηθάει να επικοινωνούμε απευθείας. Σε όλους τους παίκτες μιλάει για τις αξίες που τον αντιπροσωπεύουν. Είναι πολύ θετικό και είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρυσι. Αυτό είναι κατόρθωμα του Ματίας».

Πως είναι για έναν πολεμιστή να λείπει από αυτή τη μάχη:

«Είναι δύσκολο. Σκέφτομαι τον διάλογο πριν τον Άρη. Μου ζήτησε να μην ξεκινήσω, ήταν όμως αδύνατο να μην παίξω. Είχε δίκιο ο προπονητής. Είναι δύσκολο κάθε ματς που το βλέπω και δεν μπορώ να παίζω. Υποφέρω πραγματικά. Έχω πει στον προπονητή ότι και τώρα θα ήθελα να παίξω και είναι δύσκολο να μην μπορώ να βοηθήσω. Είμαι περήφανος που είμαι δίπλα του αυτή τη στιγμή».

Για το πότε θα είναι έτοιμος να επιστρέψει:

«Εγώ θέλω να παίξω και αύριο, αλλά είναι αδύνατο. Σε προηγούμενους τραυματισμούς έχω δείξει ότι επιστρέφω πιο γρήγορα. Πρέπει να σεβαστώ κάποιους χρόνους με βάση και αυτά που μου έχει πει ο γιατρός. Δουλεύω καθημερινά και προσπαθώ να γυρίσω όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για το πόσο συσπείρωση έβγαλε η ομάδα μετά τον τραυματισμό του, όπως συνέβη με τον τραυματισμό του Μάνταλου το 2018:

«Είναι μια σύμπτωση αυτή. Είναι αυτό που μας έχει πει ο Ματίας. Ότι όλοι είμαστε σημαντικοί για να κατακτήσει τους στόχους της η ομάδα. Όποιος και να είναι τραυματίας, οι συμπαίκτες του ξέρουν να καλύπτουν την απουσία. Νιώθω τυχερός για τους δύο τίτλους και ευγνωμονώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.