Προκρίθηκε ως δεύτερος ο Πανιώνιος

Ως δεύτερος προκρίθηκε στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανιώνιος, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο. Δεν έπεισαν οι "κυανέρυθροι" με την εμφάνισή τους.

Ως δεύτερος προκρίθηκε στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανιώνιος, ο οποίος ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο.

Οι «κυανέρυθροι» ήθελαν τη νίκη για να προκριθούν ως πρώτοι από τον όμιλό τους, προκειμένου να έχουν ευνοϊκότερη κλήρωση όμως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ήταν απειλητικοί προς την ομάδα του Αιγίου. Ο Μιχάλης Γρηγορίου προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους περισσότερους παίκτες να μην «αρπάζουν» την ευκαιρία που τους δόθηκε και να προβληματίζουν τον Έλληνα τεχνικό με την παρουσία τους. 

Ο Πανιώνιος λοιπόν, με μία νίκη, μία ήτα και μία ισοπαλία προκρίθηκε ως δεύτερος από τον 7ο όμιλο με 4 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο πρώτο ημίχρονο, καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία και έτσι το 45λεπτο ολοκληρώθηκε αναπόφευκτα χωρίς στο σκορ.  

Στο 50ο λεπτό ο Αριστείδης Κόκκορης εκμεταλλεύτηκε τη μπαλιά του Ανδρέα Σταματή και με σουτ νίκησε τον Γιώργο Μπαντή για να κάνει το 1-0. 
Οκτώ λεπτά αργότερα ο πρώην «κυανέρυθρος» Χρήστος Κοντοχρήστος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για το μαρκάρισμα στον Σπιριντόνοβιτς και άφησε τον Παναιγιάλειο με 10 παίκτες. 

Στο 77ο λεπτό, ο Πανιώνιος άγγιξε την ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Ντουρμισάι αποκρούστηκε εντυπωσιακά σε κόρνερ από τον Αθανασίου. 

Η ομάδα του Αιγίου είχε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως το σουτ του Κόκκορη σταμάτησε στο δοκάρι του Μπαντή. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Παναιγιάλειος: Αθανασίου, Ρέλλας. Κοντοχρήστος. Στίκας, Βλάχος, Μπρους, Γαβριηλίδης, Κριστέτο, Γκούφας (62’ Γκούμας), Κόκκορης, Σταματής.

Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς (60’ Βλάχος), Σταυρόπουλος, Κάργας, Πινιώτης, Βουκελάτος (60’ Γεσίλ), Σαββίδης, Μασούρας, Γλυνός (46’ Σπιριντόνοβιτς), Ντουρμισάι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.