Γκάζι και στο Κύπελλο

Με φόρα από τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου. Επιθετικός μονόλογος για την Ένωση, που είχε επίσης δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και 29 τελικές προσπάθειες.

Με φόρα από τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα 3-0 του Ηρακλή Ψαχνών για τη δεύτερη αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου. Επιθετικός μονόλογος για την Ένωση, που είχε επίσης δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και 29 τελικές προσπάθειες.


Από τη στιγμή μάλιστα, που οι φιλοξενούμενοι είχαν να αντιπαρατάξουν μόλις δύο σουτ (το ένα στην τελευταία φάση του αγώνα), τα κόρνερ ήταν 14-0 και η κατοχή της μπάλας… 72%-28&, τότε καταλαβαίνετε πάνω-κάτω τι συνέβη στο ΟΑΚΑ. Δικαιολογία για τους Ευβοιώτες δεν αποτελεί ούτε η αποβολή του Γουόρντεν με απευθείας κόκκινη στο 61′ διότι πολύ απλά και μέχρι τότε είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.


Μπροστάρης ο Μπαρμπόζα
Με πολλές αλλαγές στην 11άδα της, η ΑΕΚ πήρε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά, με τον Μπαρμπόζα να είναι ορεξάτος, να ξεκινάει, αλλά και να τελειώνει τις περισσότερες επιθέσεις. Ο Πορτογάλος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να βρει ποτέ τον στόχο και τη λύση στην ομάδα του έδωσε ο Κορδέρο λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου.


Ο Ισπανός νίκησε τον Μανιάτη με ωραίο σουτ έξω απ’ την περιοχή στο 42′. Μέχρι τότε σημαντικότερες ευκαιρίες ήταν οι κεφαλιές του Ντακόλ στο 31′ και του Ζόριτς στο 36′, αλλά φυσικά και το δοκάρι σε προβολή του Σαρρή στο 39′.


Μονόλογος και στο δεύτερο
Ίδιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού, με τον Ζόριτς στο 55′ να σημαδεύει με σκαστή κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, κάνοντας… την αρχή. Στο 58′ ο Μπαρμπόζα κέρδισε πέναλτι και ανέλαβε την εκτέλεσή του ο ίδιος, αλλά σούταρε άουτ από την άσπρη βούλα.


Εξιλεώθηκε στο 66′, όταν εκτέλεσε το φάουλ απ’ το οποίο ο Μάνταλος με κεφάλι και ώμο μαζί διπλασίασε τα τέρματα των «κιτρινόμαυρων». Ο διεθνής άσος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο μόλις λίγα λεπτά πριν, για να σκοράρει σε ακόμη ένα ματς και με διαφορετικό τρόπο.


Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79′ ο Μπακάκης, πετυχαίνοντας με δεξί πλασέ μετά από ασίστ του Ντακόλ (δεύτερη στο ματς) το πρώτο του τέρμα με την Ένωση.


ΑΕΚ (Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Γροντής, Κολοβέτσιος (69′ Φαγιέ), Σαρρής, Ρόβας, Κορδέρο (57′ Μάνταλος), Πλατέλλας, Μπαρμπόζα (76′ Αραβίδης), Ζόριτς, Ντακόλ


Ηρακλής Ψαχνών (Κούτσης): Μανιάτης, Παλαιολόγος, Μπακομήτρος (61′ Κοτίτσας), Παπαδόπουλος, Παληγεώργος, Γκεμίσης, Λόμπα (67′ Δηλαβέρης), Φλίγκος (72′ Σικαλιάς), Γουόρντεν, Ποσίνκοβιτς, Ραπτάκης


Live Blog ΑΕΚ – Ηρακλής Ψαχνών


 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.