Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ στα “παπούτσια” του Χάμες εκτός εάν…

Ο Πεπ Μπιέλ έχει τον πρώτο λόγο ως επιτελικός κόντρα στην ΑΕΚ (09/02, 20.30, MC LIVE Novasports.gr) σε περίπτωση που δεν προλάβει ο Χάμες Ροντρίγκες. Οι σκέψες για Φορτούνη.

Ο Μίτσελ αναλύει καθημερινά τα δεδομένα που εισπράττει απ΄το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού σχετικά με την κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες και του Χουάνγκ Ιν Μπομ. Οι δύο παίκτες τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League και όπως διαβάσατε νωρίτερα σήμερα στο novasports.gr, ο Ιν Μπομ έχει περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ο Χάμες αναμένεται να προφυλαχθεί κι έτσι ο Μίτσελ πρέπει να βρει αντικαταστάτη για τη θέση του Κολομβιανού πίσω απ’ τον κεντρικό επιθετικό των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις του Μίτσελ, ο Πεπ Μπιέλ φαίνεται πως έχει το προβάδισμα να μετατεθεί απ΄τις πτέρυγες στον άξονα. Ο Ισπανός δεν έχει κρύψει και στο παρελθόν πως νιώθει καλύτερα όταν αγωνίζεται κεντρικά, ωστόσο η παρουσία του Χάμες τον έχει στείλει στα πλάγια. Ο Μπιέλ έχει αγωνιστεί στα περισσότερα ματς της καριέρας του σαν “εξαροοκτάρι” και έχει τους καλύτερους αριθμούς σ’ αυτή τη θέση (74 ματς, 16 γκολ, 15 ασίστ).

Ας μην ξεχνάμε φυσικά και την παρουσία του Κώστα Φορτούνη στο ρόστερ, ο οποίος επέστρεψε εντυπωσιακά με τον Μίτσελ στον πάγκο, ωστόσο έχει μείνει στα τελευταία ματς στο παρασκήνιο, ενώ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Ισπανός κόουτς τον “έκοψε” απ’ την τελική 20αδα. O Φορτούνης έχει απίθανη παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς σε 27 ματς έχει σκοράρει οκτώ φορές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ (μόνο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης έχει ένα παραπάνω γκολ). Η παράδοση από μόνη της δεν αρκεί, αλλά υπερισχύει η αγωνιστική κατάσταση. Μένει να δούμε στις επόμενες προπονήσεις πως θα διαχειριστεί τα πλάνα του ο Μίτσελ, σε ό,τι αφορά το δίλημμα “Μπιέλ ή Φορτούνης” αντί του Χάμες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.