ΑΕΚ: Υποδέχεται τον Ολυμπιακό 23 χρόνια μετά (vids)

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1999-00 η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια για παιχνίδι κυπέλλου Ελλάδας...

Τα ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια ήταν πάντα ιδιαίτερα και αρκετές φορές… επεισοδιακά θα έλεγε κανείς… Η Ένωση ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους “ερυθρόλευκους” στην ιστορική της έδρα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2000-01. Απλά τότε, ο αγώνας στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν τελείωσε ποτέ, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει 0-2 άνεϋ αγώνα, διότι το παιχνίδι είχε διακοπεί στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τελευταία χρονιά που ολοκληρώθηκε ματς κυπέλλου Ελλάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταξύ των δύο ομάδων ήταν τη σεζόν 1999-00, με την ΑΕΚ να κερδίζει 3-0 τους “ερυθρόλευκους” για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και ακολούθως να φτάνει ως τον τελικό για να κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στον Ιωνικό.

Το συγκεκριμένο ματς είχε διεξαχθεί στις 8 Μαρτίου του 2000με την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη χάρη στα γκολ των Ντέμη Νικολαϊδη, Χάρη Κοπιτσή και Μιλέν Πετκόφ. Το πρώτο ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο είχε τελειώσει στο ισόπαλο 1-1.

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας ήταν τη σεζόν 1987-88 για την φάση των 16 με τους “ερυθρόλευκους” να κερδίζουν 3-1 με γκολ των Χαντζίδη, Μητρόπουλου και Φούνες, ενώ για την Ένωση είχε σκοράρει ο Μαυροδήμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.