Ολυμπιακός: Αναζητεί “ηγέτες” πριν την ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να βγάλει μπροστά προσωπικότητς για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ στην Τούμπα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει τη συνέχεια και φυσικά το σπουδαίο ματς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ στην “OPAP Arena” (09/02, 20.30, MC LIVE Novasports.gr). Ίσως πρόκειται για το πιο απαιτητικό ντέρμπι της σεζόν μέχρι στιγμής, καθώς οι παίκτες του Ολυμπιακού θ’ αντιμετωπίσουν μια απ’ τις πιο φορμαρισμένες ελληνικές ομάδες, ενώ θα υπάρχει και η ιδιαιτερότητα του νέου γηπέδου, στο οποίο οι παίκτες της ΑΕΚ είναι συνηθισμένοι.

Η ατμόσφαιρα θα είναι “καυτή” και ο Ολυμπιακός πέρα από τακτικές και συστήματα, πρέπει να στηριχθεί σε προσωπικότητες για το συγκεκριμένο ματς. Το ιατρικό ρεπορτάζ δεν ήταν ευχάριστο για τον Μίτσελ, καθώς οι πιθανότητες δεν είναι στο πλευρό του σε ό,τι αφορά τη διαθεσιμότητα των Χάμες και Ιν Μπομ για το παιχνίδι με τους “κιτρινόμαυρους”. Ο Μίτσελ στο χειρότερο σενάριο θα στηριχθεί δύο απ΄τους πιο σημαντικούς παίκτες του κορμού του Ολυμπιακού και στο καλύτερο θα τους έχει στα πλάνα τους, όχι όμως για ολόκληρο το ματς.

Στη συγκεκριμένη περίσταση πρέπει να βγουν μπροστά παίκτες με έντονο ποδοσφαιρικό εγωισμό, οι οποίοι όχι απαραίτητα θα ομορφύνουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού, αλλά θα τον κάνουν πιο αποτελεσματικό και πιο δυναμικό. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι αγωνιστικές “σταθερές”, όπως ο Ντόη, ο Παπασταθόπουλος, ο Εμβιλά, ο Μπιέλ και ο Μπακαμπού. Οι συγκεκριμένοι θα πρέπει να συμπαρασύρουν τους υπόλοιπους, για να διεκδικήσει ο Ολυμπιακός το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σπίτι της ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.