ΑΕΚ-Ολυμπιακός: “Στο πρώτο αντικείμενο προς το πούλμαν μας, φύγαμε”

ΑΕΚ και Ολυμπιακός κοντράρονται στις 9 Φεβρουαρίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας Novibet και την Τρίτη έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας.

Στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Τρίτη το πρωί έγινε η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του πρώτου ημιτελικού με τον Ολυμπιακό για το κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν άνθρωποι των δύο ομάδων, αλλά και η ΕΛ.ΑΣ. κάνοντας έλεγχο στους χώρους του γηπέδου, αλλά και στη διαδρομή την οποία θα ακολουθήσει το πούλμαν του Ολυμπιακού κατά την άφιξή του στην “Αγιά Σοφιά“.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τα πάντα, οι ώρες άφιξης, αναχώρησης, το πως θα φτάσουν και που θα κατευθυνθούν με το που μπουν στο εσωτερικό της OPAP Arena με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να τονίζει πως: “στην πρώτη πέτρα, στο πρώτο αντικείμενο προς το πούλμαν της αποστολής της ομάδας μας, το δηλώνουμε από τώρα να το γνωρίζουν οι αρχές, εμείς θα κάνουμε αναστροφή, θα φύγουμε και δεν θα γίνει το ματς. Ξεκάθαρα…”.

ΟΙ άνθρωποι της ΑΕΚ παρουσίασαν στην ΕΛ.ΑΣ. όλα όσα απαιτούντας για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, με την “Αγιά Σοφιά” να φιλοξενεί το τέταρτο ντέρμπι της σεζόν μετά απ’ αυτά με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη για το πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.