Ζίβκοβιτς: “Είμαστε έτοιμοι για κάθε νέα πρόκληση”

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός του "Δικεφάλου" μοιράστηκε τις σκέψεις του για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου λίγα λεπτά μετά το τέλος του 2ου προημιτελικού στη Λεωφόρο

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μ’ επιτυχία τη σειρά των αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό μέσα σε οκτώ μέρες, πανηγυρίζοντας δύο νίκες και μία πρόκριση κι ο Άντρια Ζίβκοβιτς είχε κάθε λόγο να χαμογελάει το βράδυ της Πέμπτης έξω από τ’ αποδυτήρια της Λεωφόρου.

Ο διεθνής Σέρβος μεσοεπιθετικός μίλησε συνολικά γι’ αυτήν τη σειρά των δύσκολων κι άκρως απαιτητικών αναμετρήσεων ξεκινώντας από το χθεσινό ματς: «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι, ίσως το πιο δύσκολο σε αυτήν την τριάδα των αγώνων με τον Παναθηναϊκό. Το περιμέναμε ότι θα είναι κάτι διαφορετικό και ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μπήκαμε στο γήπεδο γνωρίζοντας ότι ψάχνουν μια ρεβάνς, αλλά ήμασταν έτοιμοι για να… απαντήσουμε και το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν ακόμα καλύτεροι και φυσικά αισθανόμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε ενόψει του επόμενου αγώνα τη Δευτέρα».

 Για το αν αυτό ήταν και το πλέον δύσκολο: «Ξεκάθαρα, ναι! Ήταν το πιο δύσκολο απο τα τρία σερί ματς με τον Παναθηναϊκό αυτή η ρεβάνς του Κυπέλλου. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με μια ομάδα τρεις φορές σε μια εβδομάδα. Περιμέναμε τις δυσκολίες αυτού του αγώνα και ήμασταν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι από το πρώτο λεπτό. Απαντήσαμε στην πίεση του αντιπάλου, ανεβάσαμε απόδοση όσο περνούσε η ώρα και πήραμε μια δίκαιη πρόκριση». 

Για το αν ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του το αντιμετώπισαν με διάθεση ρεβανσισμού για τον περσινό τελικό του Κυπέλλου: «Εμείς κοιτάμε μπροστά, είμαστε συγκεντρωμένοι στο μέλλον και στα όσα έρχονται. Φυσικά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο φέτος. Το αξίζουμε να το πάρουμε γιατί έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Να συνεχίσουμε την δουλειά και να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της σεζόν». 

Ζίβκοβιτς-Ολιβέιρα
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ξεχωριστή αναφορά πραγματοποίησε για τη νοοτροπία που διέπει την ομάδα: «Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, είπαμε στα αποδυτήρια ότι θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτη την πρόκριση και τα καταφέραμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο ζευγάρι και συνεχίζουμε στην διοργάνωση, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη και την ίδια διάθεση για δουλειά και για νίκες». 

Για την εικόνα που παρουσιάζει πλέον ο “Δικέφαλος”: «Πλέον γνωρίζομαστε καλύτερα, έχουμε έρθει πιο κοντά γιατί έχουμε και περισσότερο χρόνο για να είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε έτοιμοι για κάθε νέα πρόκληση, για κάθε παιχνίδι και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να παίξουμε απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο».

Αναφορικά με τον εαυτό του πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτό. Αυτό που μπορώ να πω ότι ειναι προσωπικά σε κάθε αγώνα της ομάδας δίνω το 200% στο γήπεδο για να πάρουμε την νίκη. Αυτό είναι το στυλ μου, αυτός είμαι εγώ!». 

Ζίβκοβιτς-Μπίσεσβαρ
ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για τον ημιτελικό με τη Λαμία και για το αν ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί: «Όχι, δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε τον αντίπαλο, θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια, ειδικά το πρώτο που θα γίνει εκτός έδρας. Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι 200% στον αγωνιστικό χώρο, να κερδίσουμε και να περάσουμε στον τελικό. Θα είναι δύσκολες αναμετρήσεις, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για πάμε πάλι στον τελικό και να κατακτήσουμε το τρόπαιο». 

Για το αν έχει κάποια προτίμηση στον τελικό στο ενδεχόμενο της πρόκρισης: «Δεν το σκέφτομαι καν αυτό, αυτή την στιγμή. Κοιτάμε όλοι το επόμενο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό που θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να προετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα. Είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε κόντρα σε κάθε αντίπαλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.