Ολυμπιακός: Και τώρα τρέχουμε!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν ν' απαντήσουν ηχηρά στα μηνύματα που έλαβαν τις τελευταίες ημέρες.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν λάβει πολλαπλά μηνύματα τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας της αποτυχίας στο Περιστέρι και της ισοπαλίας με τον Ατρόμητο. Τόσο οι οπαδοί της ομάδας, όσο και υψηλόβαθμα μέλη της διοίκησης (Βρέντζος, Καραπαπάς) φρόντισαν να ανεβάσουν τους τόνους, τονίζοντας ωστόσο πως πιστεύουν στις δυνατότητες του υπάρχοντος ρόστερ. Το ματς με τον Άρη (19.30, MC LIVE Novasports.gr) δεν φαντάζει με το ιδανικό σενάριο για να βγάλει ο Ολυμπιακός αντίδραση, καθώς στο “Κλεάνθης Βικελίδης” θα συναντήσει αντίστοιχη… δράση εκ μέρους των “κίτρινών”.

Οι καλύτερες στιγμές κόντρα στον Ατρόμητο:

Πρόκειται όμως για ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν και προφανώς ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ο Ολυμπιακός στο “Κλεάνθης Βικελίδης” πρέπει ν’ αποδείξει πως η ανάκαμψη των τελευταίων μηνών δεν ήταν “φούσκα”, ούτε “πυροτέχνημα”. Η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet είναι και το στοίχημα του Μίτσελ, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα δέχεται βολές από παντού. Όπως γράψαμε και την επόμενη του ματς με τον Ατρόμητο, ο “μήνας του μέλιτος” έχει παρέλθει και ο Ισπανός τεχνικός κρίνεται σε κάθε επιλογή του πλέον!

Όσα είπε με νόημα ο Μίτσελ μετά την “γκέλα” στο Περιστέρι

Ο Μίτσελ δεν είναι φοβικός προπονητής και δεν θα διστάσει ν’ ανακατέψει την τράπουλα, ωστόσο οι επιλογές του συγκεκριμένου ρόστερ είναι συγκεκριμένες και δεν μπορεί να κάνει “θαύματα”, ούτε να προχωρήσει σε τεράστιες εκπλήξεις. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συμβιβαστεί με τα καλά και τα κακά του και ν΄αρχίσει να τρέχει! Η εγρήγορση σε όλους τους τομείς θα βοηθήσουν τους πρωταθλητές να πλασαριστούν εκεί που πραγματικά τους αξίζει. Σε σχέση με το σημερινό ματς, ο Ολυμπιακός απαγορεύεται να παρουσιαστεί και πάλι νωχελικός. Το παιχνίδι με τον Άρη είναι πρόωρος τελικός και όποια ομάδα προσεγγίσει ανάλογα το ματς, θα φύγει με την πρόκριση!

ΥΓ. Μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή του προσώπου της κεντρικής φωτογραφίας του άρθρου. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι ένας απ’ τους λίγους παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι μπορούν να ηλεκτρίσουν τα αποδυτήρια με τον λόγο και τη στάση τους. Κάτι που τελευταία δεν συμβαίνει και είναι απαραίτητο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.