Ολυμπιακός: Κρίνονται όλοι με Άρη

Η πίεση είναι αρκετή και το ματς κυπέλλου με τον Άρη (25/01) είναι ορόσημο για τη σεζόν!

Ο Ολυμπιακός δεν έχασε απλά δύο βαθμούς στο Περιστέρι, αλλά φαίνεται πως ολοκληρώθηκε και η περίοδος χάριτος της νέας θητείας του Μίτσελ στον Πειραιά. Η πίεση απ’ τους φίλους της ομάδας εκφράστηκε ποικιλοτρόπως και πλέον τα φώτα είναι στραμμένα στο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” (25/01, 19.30, MC LIVE Novasports.gr).

To ρευστό 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει ισχνό προβάδισμα στους Πειραιώτες και στην παρούσα φάση οι παίκτες του Μίτσελ θα πρέπει να πραγματοποιήσουν πνευματική και σωματική υπέρβαση για την πρόκριση στους “4”. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Ολυμπιακό είναι “καυτό” καθώς θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ στο Φάληρο (29/01) και στη συνέχεια θα ταξιδέψει ξανά στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (04/02).

Ο Μίτσελ πρέπει να πραγματοποιήσει τη σημαντικότερη παρέμβαση της σεζόν -μέχρι την επόμενη- και να ταρακουνήσει το τμήμα, ώστε ν’ αλλάξει άμεσα η εικόνα. Ο Ισπανός τεχνικός πιστώνεται την αλλαγή κλίματος και εικόνας το τελευταίο διάστημα προς το καλύτερο, όμως παράλληλα χρεώνεται τη διαχείριση των ματς σε Ιωάννινα και Περιστέρι που οδήγησε σε απώλεια τεσσάρων σημαντικών πόντων. Με αυτούς τους “δικούς” του πόντους σήμερα ο Ολυμπιακός θα συγκατοικούσε με την ΑΕΚ, έναν βαθμό πίσω απ’ τον Παναθηναϊκό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.