Απ. Παραλιμνίου – Λαμία 1-2: Προβάδισμα πρόκρισης με Τσιλούλη (vids)

Η Λαμία απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης επί του Απόλλωνα Παραλιμνίου επικρατώντας 1-2 στον πρώτο προημιτελικό.

Η Λαμία επικράτησε 1-2 του Απόλλωνα Παραλιμνίου στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό για το κύπελλο Ελλάδας και έχει προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού. Σκόρερ για τη Λαμία οι Τζανδάρης (28′) και Τσιλούλης (78′ πεν.), ενώ για τον Απόλλωνα είχε ισοφαρίσει ο Ελέζι στο 41′.

Το παιχνίδι άργησε ν’ αποκτήσει ρυθμό και η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία ήρθε στο 23′ όταν ο Σαράνοφ μπλόκαρε την μπάλα απ΄το σουτ του Τομασχαβίλι. Στο 28′ η Λαμία ευτύχησε στην πρώτη μεγάλη της ευκαιρία ν’ ανοίξει τοσκορ. Ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ πάσαρε στον Τζανδάρη και εκείνος με ωραίο αριστερό πλασέ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι ήρθαν κοντά στο 0-2! Ο Γκουτζαβασίλης σταμάτησε τον Γιακουμάκη, ο οποίος μετά από εξαιρετική πάσα του Ντε Βινσέντι, έστειλε τη μπάλα πάνω στα πόδια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Απόλλων απάντησε! Ο Γκέκας με έξυπνη κίνηση απέφυγε τον αντίπαλό του και πάσαρε στην περιοχή. Ο Ελέζι από κοντά έκανε το 1-1!

Στο 51′ο Γκέκας απελευθερώθηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, προσπάτησε να βρει τον Γεωργιάδη κι ο Λαμπρόπουλος έδιωξε σε κόρνερ σωτήρια. Το γκολ της νίκης ήρθε στο 78′ για τη Λαμία. Ο Βασιλαντονόπουλος ανατράπηκε από τον Τσομαχασβίλι και ο Τσιλούλης από την άσπρη βούλα διαμόρφωσε το τελικό 1-2 για τη Λαμία!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Φώτης Κουτζαβασίλης, Κιουτσεκτσίδης, Γιάννης Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης, Τζαμπέγια (90′ Κωνσταντινίδης), Καρυοφύλλης (76′ Καρατλίδης), Ελέζι, Γεωργιάδης (69′ Πέτρου), Γκέκας

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Σιμόν (59′ Βασιλαντωνόπουλος), Αντέτζο, Αμπαντά (59′ Σαραμαντάς), Λαμπρόπουλος, Τζανδάρης, Στάνκο (73′ Μπάμπης), Ντε Βινσέντι (59′ Τσιλούλης), Μαρτίνεθ (69′ Τσούκαλος), Ασκόφσκι, Γιακουμάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.