Αναστόπουλος: “Ο ΠΑΟΚ απέδειξε πως ήταν το φαβορί”

Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την ήττα της Καλαμάτας στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Με το κεφάλι ψηλά έφυγε από το γήπεδο της Τούμπας η Καλαμάτα σύμφωνα με τον Νίκο Αναστόπουλο, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-0.

Για τον θερμό εναγκαλισμό του με τον Λουτσέσκου: «Υπάρχει αλληλοεκτίμηση δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, πέρα από τα ενενήντα λεπτά».

Για την εικόνα του αγώνα: «Από την αρχή ήταν δύσκολη η κλήρωση για εμάς. Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί και το απέδειξε. Στα πρώτα λεπτά μπήκαμε χαλαρά, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 2-0. Μετά ισορροπήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φάσεις που δικαιούμασταν ένα γκολ. Φύγαμε από το γήπεδο με ψηλά το κεφάλι, κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα.

Εμείς κοιτάμε μόνο το πρωτάθλημα. Στοχεύουμε μόνο στην κορυφή. Δεν κοιτάμε τριετίες ή πενταετίες, θέλουμε άμεσα αποτελέσματα. Δεν παίζουμε όμως μόνοι μας. Ξέρετε εσείς ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super league 1; Τότε, εμένα γιατί με ρωτάτε ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα στη Super League 2».

Οι δηλώσεις έγιναν στην Cosmote.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.