ΠΑΟΚ: Καταδίκη για 23 οπαδούς στα επεισόδια του αγώνα Κυπέλλου με Ολυμπιακό το 2016

Η απόφαση του δικαστηρίου για τους είκοσι εννιά συλληφθέντες του προ εξαετίας αγώνα Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας με διαιτητή τον Ανδρέα Παππά

Με ποινές φυλάκισης ανασταλτικού χαρακτήρα ή εξαγοράσιμες τιμωρήθηκαν οι είκοσι τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή στα επεισόδια του ποδοσφαιρικού αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού, που είχε διεξαχθεί τo Μάρτιο του 2016 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι διαιτητικές αποφάσεις του Ανδρέα Παππά προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια από συγκεκριμένη μερίδα οπαδών με είσοδο στον αγωνιστικό χώρο ενώ εξαπλώθηκαν και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Ως αποτέλεσμα αυτών οι Αρχές προέβησαν σε πληθώρα προσαγωγών εκ των οποίων οι είκοσι εννιά μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Εις βάρος των συλληφθέντων συστάθηκε βαρύτατο κατηγορητήριο αναφέροντας απόπειρα απρόκλητης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, διατάραξη κοινής ειρήνης με βιαιοπραγία, παραβάσεις του αθλητικού νόμου και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων, κατά περίπτωση, με τους έξι εξ αυτών ν’ αθωώνονται. Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης είτε ανασταλτικού χαρακτήρα είτε εξαγοράσιμες …..

Αξίζει να σημειωθεί πως εξαιτίας όσων είχαν συμβεί στον συγκεκριμένο αγώνα ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε η ομάδα να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ματς, στο “Γ. Καραϊσκάκης” ως διαμαρτυρία για τις διαιτητικές αποφάσεις του πρώτου αγώνα που ήταν κι η αιτία όλων όσων συνέβησαν εκείνο το βράδυ.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.