ΠΑΟΚ: Με συνείδηση κι αποφασιστικότητα….

Ο τελευταίος αγωνιστικός «χορός» του «Δικεφάλου» για τη σεζόν τον ταξιδεύει στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό με φόντο έναν τίτλο, ικανό να χαρακτηρίσει ολόκληρη τη χρονιά .

Απόψε στις 20:00 στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου στον αγωνιστικό επίλογο κι αυτής της σεζόν.  

Ο κάτοχος του τίτλου μετά από μια μαραθώνια χρονιά στην οποία ξεπέρασε του εξήντα αγώνες, επίσημους και μη, καλείται ν’ ανασυνταχθεί και με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλέον, εκτός του άτυχου Μιχαηλίδη. Ίσως το μόνο ερωτηματικό για τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που απασχόλησαν μέχρι πρόσφατα το ιατρικό δελτίο να είναι ο αγωνιστικός ρυθμός αλλά ακόμη κι αυτό μπροστά σε μια τέτοια πρόκληση είναι ένας απλός αστερίσκος με την ισχύ ενός τέτοιου κινήτρου να υπερκαλύπτει τέτοια ζητούμενα.  

Είναι δεδομένο πως οι δύο μονομάχοι έφτασαν ως εδώ με αντιστρόφως ανάλογα δεδομένα καθώς ο μεν ΠΑΟΚ, μετά τα ματς με τη Μαρσέιγ στα μέσα Απριλίου αποδεκατίστηκε κι υποχρεώθηκε σε μια πορεία πολύ δύσκολη αντιμετωπίζοντας πληθώρα απουσιών κι έλλειμμα ενέργειας που τον υποχρέωσε σε αρνητικό σερί κλονίζοντας την αυτοπεποίθηση, τον χαρακτήρα της ομάδας αλλά ακόμη και την πίστη των φίλων του στην ομάδα και τις δυνατότητές της.  

Ο δε Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακό δεύτερο γύρο με αποκορύφωμα την παρουσία του στα Play Offs, στα οποία είχε την καλύτερη παρουσία απ’ όλες τις συμμετέχουσες ομάδες με πειστικότατες εμφανίσεις, αποτελέσματα και όχι μόνον. Ακόμη κι η 2η θέση κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική της μίνι διοργάνωσης πριν από τέσσερις ημέρες στο γήπεδο της Τούμπας, σε μια αναμέτρηση την οποία η κάθε ομάδα προσέγγισε με τη δική της ιδιαίτερη λογική με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ληφθεί ως ασφαλές δείγμα γραφής.  

Κι αν οι «Πράσινοι» επιστρέφουν σε τελικό Κυπέλλου για πρώτη φορά από το 2014 όταν και είχαν πανηγυρίσει το τρόπαιο εις βάρος του «Δικεφάλου» για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που μετράει τέσσερις κατακτήσεις την τελευταία πενταετία, οι τρεις από τις οποίες στο ίδιο γήπεδο, δύο κόντρα στην ΑΕΚ κι η πλέον πρόσφατη – πέρσι – με προπονητή τον Πάμπλο Γκαρσία, απέναντι στον Ολυμπιακό.  

Κατά μία έννοια λοιπόν, η εμπειρία απέναντι στη «δίψα» και τον ενθουσιασμό. Δύο ομάδες που φέρουν 100% τη σφραγίδα του προπονητή τους, με συγκεκριμένο αγωνιστικό στιλ και ύφος. Στις τέσσερις φορές που αναμετρήθηκαν φέτος ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τρεις νίκες και μία ο Παναθηναϊκός στον αγώνα των PlayOffs που διεξήχθη στη Λεωφόρο.  

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν έχει σημασία εν όψει του επικείμενου αγώνα. Καθώς τα πάντα κάνουν στην άκρη και πρωταγωνιστικό ρόλο λαμβάνουν η συνείδηση, η αποφασιστικότητα, η συγκέντρωση και το πάθος για την κατάκτηση του τίτλου. Με τη στήριξη του κόσμου τους και οι δύο ομάδες δηλώνουν έτοιμες να καταθέσουν στο χορτάρι ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου να διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον καλύτερο δυνατό επίλογο σε μια μακρά σεζόν. Κι όπως όλα δείχνουν οι λεπτομέρειες θα είναι αυτές που θα καθορίσουν το ποιός θα προσθέσει άλλον έναν τίτλο στο παλμαρέ του ….     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.