ΠΑΟΚ: Ο Κρέσπο θέλει τίτλο κόντρα και στους τρεις μεγάλους της Αθήνας (vid)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο τόνισε πως θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στον φετινό τελικό.

Ο Ισπανός αμυντικός τόνισε πως θέλει ο “Δικέφαλος” του Βορρά να έχει τίτλο κόντρα στους τρεις μεγάλους της Αθήνας, ενώ αναφέρθηκε και στο πως περιμένει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο Κρέσπο μίλησε στο “PAOK TV”. Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν είναι περίεργο που μέσα σε λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ίδιο αντίπαλο και μάλιστα για τον τελικό Κυπέλλου:

«Είναι περίεργο αλλά για να είμαι ειλικρινής, εγώ δεν έπαιξα την Τρίτη. Επίσης, είχαν πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους. Πιστεύω πως ο τελικός θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από το παιχνίδι της Τρίτης. Πρέπει να το βγάλουμε εντελώς από το μυαλό μας, γιατί θα παίξουν διαφορετικά με άλλο σύστημα, άλλους παίκτες. Όλα θα είναι διαφορετικά».

Για το τι τελικό περιμένει:

«Πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην κόντρα με γρήγορες μεταβάσεις στον ανοιχτό χώρο. Πιστεύω πως θα μας περιμένουν πίσω και θα ψάξουν να βρουν χώρους όταν χάνουμε τη μπάλα. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα σεβαστούν η μία την άλλη, θα είναι σίγουρα σκληρό παιχνίδι».

Για το αν η φετινή πορεία είναι διαφορετική στο Κύπελλο:

«Πολλοί πιστεύουν ότι θα μας επηρεάσει το ότι έχουμε κερδίσει πολλούς τελικούς τα τελευταία χρόνια , αλλά για μένα αυτός ο τελικός είναι ίσως ο πιο σημαντικός από όλους. Θα είναι ο ιδανικός τρόπος να κλείσουμε ένα κύκλο, κερδίζοντας έναν τίτλο κόντρα στις τρεις μεγάλες ομάδες της Αθήνας. Θα είναι κάτι πολύ ωραίο».

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.