Κύπελλο Ελλάδος: Κλειστό τελικό προβλέπει ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τόνισε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα κριθεί στο γκολ και πως ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται πιο διψασμένος για τον τίτλο.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα και των δυο ομάδων, ενώ έχει καθίσει και στους πάγκους τους, ανέλυσε τους δυο φιναλίστ, ενώ αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά, ο Αναστασιάδης δήλωσε:

Για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ:

«Το να βγεις στην Ευρώπη και να είσαι δεύτερος για τα δεδομένα και το μπάτζετ του ΠΑΟΚ δεν είναι καλύτερο. Αν πάρει το κύπελλο θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είχε σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια αλλά έκανε μια καλή πορεία στην Ευρώπη και στο Κύπελλο απέκλεισε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Δικαιούται να έχει περισσότερες προσδοκίες για έναν αντίπαλο που απέκλεισε τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Μακάρι να τελειώσει όσο το δυνατόν καλύτερα η ομάδα».

Για τον τελικό που ήταν προπονητής:

«Τότε τα πράγματα ήταν χειρότερα. Ήταν ντέρμπι και στην Τούμπα. Αν δεν κερδίζουμε το κύπελλο, πρέπει να εξαφανιστούμε από την πόλη αυτό είχα πει τα παιδιά. Ο Παναθηναικός παίζει στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ έχει άλλη πορεία τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τον Παναθηναϊκό. Είναι φαβορί αλλά παίζει στην έδρα του Παναθηναϊκού.Χθες ήταν μια καλή προπόνηση. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερο βάρος ενώ ο Παναθηναϊκός μπόρεσε να ξεκουράσει παίκτες. Γίνεται πιο δύσκολο το ματς του Σαββάτου για τον ΠΑΟΚ».

Για το αν παίζει ρόλο η ψυχολογία:

«Μην ξεχνάτε ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται φουριόζος για το παιχνίδι και από τους φιλάθλους που διψούν. Υπάρχει πείνα και δίψα μεγάλη για ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ένα στόχο και ένα πρεστίζ. Πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψιν του αυτό ο ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός πήρε την 4η θέση και πανηγυρίζει σημαίνει ότι ο πήχης έχει πέσει χαμηλά. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος πολύ περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και διψάει για αυτόν τον στόχο. Εάν ο ΠΑΟΚ περιμένει να είναι εύκολο, θα κάνει μεγάλο λάθος».

Για την ΑΕΚ:

«Από την αρχή φάνηκε ότι το μεγαλύτερο λάθος ήταν οτι έφυγε ο Μιλόγεβιτς. Παλινοδρομούσε σε όλο το πρωτάθλημα. Δυσανασχέτησε ο κόσμος γιατί βλέπει να χάνει με τέτοιο τρόπο από τον Άρη».

Για τον Άρη:

«Η Θεσσαλονίκη αναβαθμίζεται. ΠΑΟΚ και Άρης βρίσκονται στη 2η και 3η θέση και ο ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Κάτι σημαίνει αυτό. Συγχαρητήρια στον Άρη. Ο ΠΑΟΚ έχει σταθεροποιηθεί και αν το κάνει και ο Άρης τότε αυτό θα σημαίνει ότι η Θεσσαλονίκη θα μπορεί να ελέγχει το πρωτάθλημα».

Για το αν φορμαρίστηκε ο ΠΑΟΚ τώρα:

«Είχε πολλές απουσίες. Έλειπαν γρανάζια που δεν μπορούσαν να αντικατασταθούν. Δεν μπορεί η ομάδα να έχει την ίδια εικόνα. Τώρα που έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες και μπορεί να επιλέξει τους καλύτερους είναι καλό. Δεν ήταν θέμα προπονητή αλλά συγκυριών».

Για Πασχαλάκη:

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν μεγάλο τερματοφύλακα. Αυτό έλεγα πάντα. Ο Πασχαλάκης έκανε την καλύτερη του χρονιά φέτος. Σε πολλά παιχνίδια έκανε φοβερές αποκρούσεις και έδωσε το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει. Αν έχει αποφασίσει να φύγει, να πάει στην ευχή της Παναγίας και με όλα τα καλά. Με εξέπληξε γιατί έπαιξε πιο έξω. Κάτι που του ζητούσα και στην Εθνική. Ήμουν πολύ χαρούμενος βλέποντας τον»

Για το αν το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό:

«Θα κριθεί στο γκολ πιστεύω. Μακάρι να κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι η ιδιοσυγκρασία του Παναθηναϊκού είναι τέτοια. Ο ΠΑΟΚ φαινόταν κυρίαρχος όταν δοκίμασε ο αντίπαλος την τριάδα πίσω. Μετά άλλαξε και έγιναν πιο ανταγωνιστικοί. Δεν ξέρω κατά πόσο οι προπονητές θα μπορέσουν να δώσουν εντολή για επιθετικότητα μεγαλύτερη. Είναι το τελευταίο παιχνίδι, πέρασαν από χίλια κύματα και οι δύο. Δεν ξέρω τι θα κάνουν. Αν μιλούσαμε για τον Ολυμπιακό θα σας έλεγα ότι θα γίνει αυτό αλλά έρχονται παίκτες πλέον που θα παίξουν βασικοί στον ΠΑΟΚ και έλειπαν καιρό. Ευχόμαστε το Κύπελλο να έρθει στον Λευκό Πύργο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.