Φέστα: “Όνειρο ο τελικός για τη Λαμία στο Κύπελλο Ελλάδας”

Ο Τζιανλούκα Φέστα αναφέρθηκε σε ιταλικό Μέσο για την προπονητική του εμπειρία στον Απόλλωνα Σμύρνης, τη Λαμία αλλά και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό.

Ο Τζιανλούκα Φέστα μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα τόσο με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και με τη Λαμία.

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός αναφέθηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα της Λαμίας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Τζιανλούκα Φέστα θα ήθελε το “εισιτήριο” για τον τελικό.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη “L’Unione Sarda”:

Για την εμπειρία του στον Απόλλωνα Σμύρνης: “Στον Απόλλωνα υπήρχε ο Μπρούνο Αλβες, ένας σπουδαίος επαγγελματίας, αν και ταλαιπωρήθηκε από προβλήματα τραυματισμού. Μιλήσαμε αρκετά για την εμπειρία του στην Κάλιαρι. Η ομάδα τα πήγαινε καλά, αλλά έπαιρνε λιγότερα από όσα άξιζε. Είχαμε μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα. Μετά έρχεται το 0-0 με τον Ολυμπιακό, αλλά την επόμενη μέρα ο πρόεδρος με ενημερώνει για την απόλυση. Δεν ήμουν στον πάγκο με τον Ολυμπιακό γιατί ήμουν θετικός στον κορωνοϊό όπως και πολλοί παίκτες. Ηταν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά έφυγα. Πέντε παιχνίδια μετά με καλούν πίσω, αλλά δεν κράτησε πολύ και με έδιωξαν ξανά”.

Για την πρόταση της Λαμίας και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: “Δεν πρόλαβα να προσγειωθώ στην Ιταλία και με πήραν τηλέφωνο. Ο πρόεδρος της Λαμίας, άμεσος ανταγωνιστής του Απόλλωνα. Τους είχα κερδίσει πριν από λίγες μέρες και είχαν ενθουσιαστεί από τον τρόπο που είχε παίξει η ομάδα μου. Δεν ήταν άσχημα για εμένα γιατί ομάδα του Απόλλωνα είναι τελευταία και η Λαμία προτελευταία. Στα πλέι άουτ πήγαμε στο +8 από τον Απόλλωνα που είναι στη θέση που υποβιβάζεται απευθείας. Τώρα θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε τρίτοι από το τέλος. Και στις 20 Απριλίου θα παίξουμε τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό. Ο τελικός θα ήταν ένα όνειρο. Υπάρχει ενθουσιώδες περιβάλλον, είμαι αισιόδοξος. Τώρα σκέφτομαι να σώσω τη Λαμία, μετά θα δούμε αν θα ανεβάσουμε τον πήχη, στο μεταξύ το απολαμβάνω”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.