Γλυκιά… ήττα για Ηρακλή

Ο Ηρακλής ηττήθηκε 2-1 από τη Λαμία εκτός έδρας, ωστόσο χάρη στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-0), πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε 2-1 από τη Λαμία εκτός έδρας, ωστόσο χάρη  στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (1-0), πήρε την πρόκριση για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γηραιός μπήκε ορεξάτος στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ύστερα από απομάκρυνση του Μπλάζιτς, ο Κάσσος γύρισε τη μπάλα στον Τόσκα και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Το γκολ των φιλοξενούμενων «ξύπνησε» τη Λαμία, η οποία ανέβασε την απόδοση της και πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά τρία λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μετουσιώσουν την πίεση τους σε γκολ με τον Νεόφυτο και να ισοφαρίσουν σε 1-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου η Λαμία πίεσε για να φτάσει σε ακόμη ένα τέρμα, όμως ο Χουάντερσον στο 60′ είπε «όχι» στον Γκούρμα. Τελικά, στο 75΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γιενγκά και έγραψε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά του ματς, η Λαμία έψαξε το γκολ – πρόκρισης, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις και ο Ηρακλής πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μπ. Τεννές): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κωστόπουλος (32′ Καμαρά), Βασιλόγιαννης, Φράγκος, Μάριτς (72′ Τσούριουριτς), Ρεπετσάς, Λεάντρο, Γιενγκά, Μουμίν (57′ Γκούρμα), Νεόφυτος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Στάμου, Τόσκας (65′ Ζιάμπαρης), Σαραμαντάς (65′ Βαλεριάνος), Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Κάσσος (87′ Αγγελούδης), Σιατραβάνης, Περόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.