Λουτσέσκου: “Η αντίδρασή μας ήταν φανταστική”

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ-Η αναφορά του Ρουμάνου στις δηλώσεις που έκανε στο πρώτο παιχνίδι και η συγνώμη που ζήτησε-“Αυτό που είπα παρεξηγήθηκε”

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του παιχνιδιού του ΟΑΚΑ και την πρόκριση του ΠΑΟΚ, στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ μετά το γκολ της ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, στην αρχή των δηλώσεων που έκανε στην Cosmote είπε τα εξής:  

“Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές μονομαχίες, η ΑΕΚ προσπάθησε να πρεσάρει πολύ, πίεσε καλά μας οδήγησε να παίζουμε κάποιες φορές άμεσα και άλλες με μακρινές μπαλιές. Το στυλ του παιχνιδιού δεν ήταν όμορφο, ήταν ένα έντονο παιχνίδι, καμία ομάδα δεν μπορούσε να έχει τον έλεγχο μέχρι που μπήκαμε στο τελευταίο εικοσάλεπτο”.

Πρόσθεσε: “Έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες με διαφορετικούς τρόπους παιχνιδιού, πήγε μέχρι τέλους χωρίς πολλές φάσεις, ίσως να ήμασταν πιο επικίνδυνοι σε κάποιες φάσεις, η ΑΕΚ στα στημένα, με λάθος μετά από εμάς για αυτό φτάσαμε στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, κάναμε λάθος στη φάση του γκολ, δεν διαβάσαμε τη φάση σωστά”.

Συμπλήρωσε: “Η αντίδρασή μας ήταν φανταστική μετά το γκολ της ΑΕΚ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, το να κερδίζεις δύο ντέρμπι μέσα σε τρεις μέρες παλεύοντας δείχνει μεγάλο πνεύμα, αναπτύσσεται η ψυχολογία του γκρουπ”.

Σε ερώτηση για το ποιο από τα δύο γκολ πανηγύρισε περισσότερο, είπε: “Και τα δύο, το πρώτο γιατί μας έδινε την πρόκριση ενώ στο δεύτερο ήρθαν και έπεσαν όλοι πάνω μου”. 

Ο ίδιος ο Λουτσέσκου στη συνέχεια της απάντησης αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά το πρώτο παιχνίδι και είπε: “Η ΑΕΚ είναι ιστορική ομάδα με πολλούς τίτλους. Δεν είναι μικρή. Είναι μεγάλη ομάδα με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Να ζητήσω συγγνώμη για αυτό που είπα και παρεξηγήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Μόνο για εκείνο το ματς είπα ότι έπαιξε σαν μικρή ομάδα. Δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.