Άρης-Λαμία 0-0: Ολα θα κριθούν στη ρεβάνς (hls)

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ του Αρη και της Λαμίας για το Κύπελλο-Ο Αρης είχε την πρωτοβουλία, η Λαμία που είχε μία τελική στο παιχνίδι φρόντισε για την άμυνά της

Ο Άρης είχε την πρωτοβουλία, είχε το υπέρ του ποσοστό κατοχής μπάλας, είχε τις τελικές, δεν βρήκε γκολ. Η Λαμία φρόντισε πολύ για την άμυνά της και κράτησε ανέπαφη την εστία της.

Στο παιχνίδι που έγινε στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, το πρώτο σε αυτή τη σειρά της προημιτελικής φάσης μεταξύ των δύο ομάδων έληξε 0-0. Ήταν επίσης και το πρώτο παιχνίδι από τα τρία σερί παιχνίδια που θα παίξουν οι δύο ομάδες σε αυτό το διάστημα καθώς μεταξύ των δύο αγώνων Κυπέλλου, υπάρχει και το παιχνίδι Πρωταθλήματος, την Κυριακή (23/1) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. 

Μπήκε δυνατά ο Αρης

Ο Άρης είχε καλύτερο ρυθμό στο πρώτο μέρος. Οι παίκτες του Ακη Μάντζιου έτρεξαν πολύ σε αυτό το διάστημα, είχαν αγωνιστική ένταση. Οι καλύτερες φάσεις για τον Άρη στο πρώτο μέρος ήταν οι εξής: Στο 8’ ο Φαμπιάνο σούταρε, ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 34’ σουτ του Μάνου από το ύψος της περιοχής, έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 45’, ο Σούντγκρεν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Σάσα άφησε για τον Γκάμα, ο Πορτογάλος σούταρε και ο Σαράνοφ έδιωξε σε κόρνερ. 

Οι τελικές στο α’ μέρος

Στο ημίχρονο ο Άρης είχε 11(5) τελικές, η Λαμία δεν είχε τελική. Το ποσοστό κατοχής μπάλας ήταν 59%-41% για τον Άρη και τα κόρνερ ήταν 5-0.

Επεσε ο ρυθμός στο β’ μέρος 

Στο β’ μέρος, ο Άρης είχε και πάλι την κατοχή, ο ρυθμός πάντως από το 60’ και μετά, δεν ήταν ο ίδιος. Η συχνότητα των ευκαιριών που δημιουργούσαν οι γηπεδούχοι ήταν μικρότερη. Είναι χαρακτηριστικό ότι από το 51’ και μετά, ο Άρης που μπήκε δυνατά στο β’ μέρος, δεν έκανε αξιόλογη φάση. Στο 50’ συνεργασία Μάνου με Σούντγκρεν, πλάγιο τετ-α-τετ του Σούντγκρεν με τον Σαράνοφ, ο τερματοφύλακας της Λαμίας έδιωξε σε κόρνερ, Στο 51’ Σουτ του Σάσα μέσα από την περιοχή της Λαμίας, η μπάλα πέρασε άουτ.

Τραυματίστηκε ο Κουέστα 

Ο Άρης στο 60’ έκανε τρεις αλλαγές. Ο Ντένις πήρε τη θέση του Κουέστα που τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Γκαρσία μπήκε στη θέση του Γκάμα και ο Εντιαγέ στη θέση του Τζέγκο. Ο Κουέστα είχε τραυματιστεί σε ένα σπριντ που έκανε στο 51’ και πρόλαβε τον Ρόμανιτς. Η Λαμία στο 64’ έκανε αλλαγή, ο Τζανδάρης πέρασε στη θέση του Ταϊρόν. Στο 71’ ο Μπανγκουρά πήρε τη θέση του Καραμάνου. Για τον Άρη, στο 74’ Λόπεθ και Ιτούρμπε πήραν τις θέσεις των Μάνου και Μπερτόγλιο, αντίστοιχα.

Πρόβλημα και με Ντένις

Στο 70’ ενοχλήσεις ένιωσε και ο Ντένις που είχε πάρει τη θέση του Κουέστα στο 60’. Επίδεσμος στον αριστερό μηρό του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα του Άρη και συνέχισε δείχνοντας πάντως ότι δεν απαλλάχθηκε από τις ενοχλήσεις. 

Μεγάλη ευκαιρία στο 90’+8′

Το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του στο β’ μέρος δεν είχε καλές φάσεις. Ο Αρης είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λόπεθ σούταρε και ο Σαράνοφ απέκρουσε. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο Αρης είχε 16(6) τελικές και η Λαμία είχε μία τελική χωρίς να είναι προς την εστία.

ΑΡΗΣ (Ακ.Μάντζιος): Κουέστα (60′ λ.τ. Ντένις), Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λούμορ, Σούντγκρεν, Σάσα, Τζέγκο (60’ Εντιαγέ), Γκάμα (60’ Γκαρσία), Μαντσίνι, Μπερτόγλιο (74’ Ιτούρμπε), Μάνος (74’ Λόπεθ)

ΛΑΜΙΑ (Μ.Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο, Νούνιες (90’+4′ Αντέτζο), Καραμάνος (71’ Μπανγκουρά), Ρόμανιτς, Ταϊρόν (64’ Τζανδάρης), Αραμπούλι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.